16.10.13
15:36
Здравейте,преди десетина дни си счупих лявата ръка в областта на лакътя,та въпросът ми към вас е: след колко време г/д ще мога да се върна в залата и ще ми попречи ли тази травма да тренирам пълноценно?Бихте ли ми препоръчали някакъв суплемент калций или нещо друго за по-бързо възстановяване?Благодаря Ви предваретелно.
Вземи си храносмилателни ензими, пий желатин, омега 3, яж повече суб-продукти и повече магнезий.
5 неща.
16.10.13
17:07
Остеогенон.
16.10.13
20:06
Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 16.10.13 20:07.
17.10.13
22:24
Народен лек,действа и е изпитан много пъти-6 яйца с черупките(без да ги чупиш) ги слагаш в лимонов сок покрити в купа в хладилника за 1 седмица и след това пиеш по 1 лъжица на ден от лимоновият сок,а яйцата каквото искаш ги прави.
27.10.13
15:29
благодаря на всички за мненията,определено ще се възползвам от някои от тях.
30.10.13
09:57
Преди 2 години и аз също си бях счупил ръката (костта около китката). Точно като теб и аз се притеснявах дали скоро ще тренирам и колко време ще отнеме възстановяването ми затова реших да почна да се информирам като чета в интернет. Най-важното е да приемаш достатъчно витамини (витамин А,Д и Ц са може би най-важните) и минерали (калций, цинк, борон и магнезий най-вече), както и да правиш леки упражнения за останалата част на тялото и за близките до счупеното място мускули с цел да подобриш кръвообръщанието в засегнатата тъкан. Единствените добавки, които приемах бяха витамин А на Нау, формулата за стави на AX и калций от корал на Хайа, отделно пиех много чай от шипка (богат източник на естествен витамин Ц). 20 Дни след като махнах гипса правех силово. Надявам се да съм бил полезен.
Успех и оздравявай по-бързо.
30.07.14
10:44
Здравейте.Аз се казвам Теодор и сам на 11 години.Преди 4 дни си счупих лявата китка.И не знам каква храна да поемам,ако знаете моля ви кажете.
И аз получих травма в дясната китка и към момента, не мога да мърдам дясната ръка от лакътя надолу. Въпреки това мисля да продължа да си тренирам до колкото мога, но се чудя кардио корем крака през ден два или да тренирам каквото мога с лявата ръка. Моля за съвет кой е по удачния вариянт. Още не е ясно, но предполагам, че ръката ще е извън строя за около месец-два.