Възможно ли е чистене с повече въглехидрати?

Прескочи до:

Трябва първо режимът да е добре написан и второ трябва да бъде спазван както трябва :) Аз и всички хора, на които съм им писал режими са супер доволни. Просто витае някаква карбофобия сред хората, но превъзмогнеш ли я ще видиш, че резултатите ще дойдат. Никой не ти казва да се тъпчеш със захар и да си поливаш пържолите с мед. Идеята е, че не въглехидратите са проблема в една диета. А комбинацията от физ. активност + общи калории явно не е където трябва.

02.11.13
03:02

А хората са супер тъпанари и не могат сами да си метнат няколко калории, за да отслабнат и имат нужда някой много начетен специалист да им ги сметне, за да са супер доволни. И стига с това, че витае еди какво си - ти защитаваш разпространеното мнение за калориите и отслабването и това е информацията, която витае някъде, всичко останало е алтернативно и изисква някакви усилия, за да се намери най-малкото

02.11.13
12:49

казано от Желязото на 02.11.13, 03:02:

А хората са супер тъпанари и не могат сами да си метнат няколко калории, за да отслабнат и имат нужда някой много начетен специалист да им ги сметне, за да са супер доволни.

Ако трябва да сме честни - да :D

03.11.13
09:28

На второ четене като се замисля май така излиза :) като имам предвид 99% от познатите ми...

04.02.14
20:48

Направо съм потресен от глупостите, които пишете и нападате Ради ( и аз го нападах за гликемичния индекс на видовете ориз едно време ама се поправи :))
Нормалните хора свалят на 300-400гр карбс това, че вие не можете не означава, че е невъзможно. Споменавате Поликин, който за мен е един луд - свалял 3% мазнини за седмица само като махне глутена. Всичко е толкова просто ако имате добра инсулинова чувствителност и знаете колко Ккал ви трябват да поддържате тегло: минвате в дефицит, слагате протеина 1гр/паунд, 20% от калориите мазнини, останалото за въглихидрати.. и това не е мое мнение, това са факти!

казано от The_scouser на 04.02.14, 20:48:

Направо съм потресен от глупостите, които пишете и нападате Ради ( и аз го нападах за гликемичния индекс на видовете ориз едно време ама се поправи :))
Нормалните хора свалят на 300-400гр карбс това, че вие не можете не означава, че е невъзможно. Споменавате Поликин, който за мен е един луд - свалял 3% мазнини за седмица само като махне глутена. Всичко е толкова просто ако имате добра инсулинова чувствителност и знаете колко Ккал ви трябват да поддържате тегло: минвате в дефицит, слагате протеина 1гр/паунд, 20% от калориите мазнини, останалото за въглихидрати.. и това не е мое мнение, това са факти!

Напълно съм съгласна с теб, след като пробвах и се убедих лично, че е така.  Просто повечето хора не знаят кога, как и от какви източници най-оптимално да си набавят въглехидратите, затова не им се получава:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1