03.06.05
12:33
еми супер ми е неудобно да питам ама гледам че има и други подобни теми... на 24 години съм и искам да подчертая излишно че не съм вземал стероиди анаболи и сякакви други подобни...
та преди всеки ден по някога по 2-3 пъти на ден или мастурбирах или правих секс много рядко си давах почивка и нямах никви проблеми с ерекцията! но от половин година от както почнах редовно да тренирам нещо имам затруднения нито толкова твърд ми става нито толко продалжително време като преди. особенно като почна да правя секс и се притесня ужас - започвам да се сдухвам и сега съм си дал малко почивка никво мастурбиране или секс. някои имал ли е такива проблеми даите някви съвети hellllppppppp
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
От една страна нивата на тестостерон постепенно намаляват към края на пубертета. Ако до скоро си бил хипер сексуално активен, свиквай че нещата ще замират постепенно....е, до едно ниво :D , което се счита за нормално (и е индивидуално за всеки).
От друга страна сега и тренираш. Тренировките повишават тестостерона, но също така и предизвикват неговата “употреба” за възстановяване, както и при самите тренировки. Особено ако са много изморителни. За да се избегнат неприятни ситуации трябва тренировките да са подходящи за нивото на съответния индивид (в 99% не много тежки като цяло кондиционни програми), както и да се обезпечат достатъчно хранене и сън.
Трето, психическата нагласа в случая е много важна, едва ли не решаваща! Постепенно ще трябва да се оттърсиш от кофти мислите във въпросните ситуации.
Предлагам ти:
1. Да намалиш тренировъчното натоварване.
2. Да прегледаш храненето си (в сайта има изписано много по въпроса).
3. Да си осигуриш 8-10 часа сън на денонощие.
4. Да спреш да маструбираш.
5. Минимални, а най-добре никакви цигари и алкохол.
6. Психическа нагласа тип “не ми пука”. Помага. Повече можеш да прочетеш в някой форум с друга тематика (психология например).
Еми това е от мен. Дано см помогнал поне малко.
Поздрави
03.06.05
15:10
мастурбирането защо??
един качествен секс изисква някаква периодична мастурбация от мъжка страна.
най-вероятно е това да се дължи на умора-физическа или психическа.
не знам как ти е сперматогенезата ,но щом не си употребявал от “онези”препарати,все пак пии витаминчета, микроелементите-Zn,Fe,Mg.Са и т.н. не виждам по какъв др начин фитнеса може да оказва влияние върху проблема ти. дори обратното трябва да става.
сутрин, вечер онанизъм, здрав и бодър организъм :D :D :D
... от мен съвет, опитай да приемаш:
жен-шен и пчелно млечице, особено първото се счита, че може да ти помогне.
Успех
п.п. Това със спирането на масторбацията май е наложително. :D
06.06.05
10:54
еми вече съм я поспрял и съм по добре :) а мислите ли че трябва да си направя едно хормонално изследване ?!? Мартине със всички съвети лесно ще се справя само това за тренировъчното натоварване незнам
P.S- форума съм го изчел и изучил почтти на изуст :)
[quote author=“Martin”]Ако имаш възможност, идеята за хормонално изследване е екстра.
Да, никога не е излишно. Ама, чесно казано аз си мисля, jijjo, че просто се панираш излишно/а се счита, че и от това може да ти дойде проблем.../, направи това което те посъветваха хората, пък след малко време ако РЕАЛИСТИЧНО погледнато виждаш някакви проблеми търси строго медицинско решение.