03.06.05
14:01
Висок съм 188-189 - 82кг . Искам да се поизчистя малко за лятото , основно в коремната област . Мисля да си купя да пия Л карнитин по 4 мг дневно и преди тренировка по един ефедрин по едно кафенце и по едно аспирин4е . Как мислите да не се нагълтам мн с хап4енца ? :? Сутрин като се събудя 30-40 мин вело , по късно следобед около 1 4ас в фитнеса . Кажете кога е по добре да пия ефедрина ? сутринта при велото или преди тренировката в фитнеса ? . А и как мислите че е по добре първо да се из4истя малко и после да почна да ка4вам маса или да ка4вам а после да се 4истя ? Моля ви изкажете мнения .
Предварително ви благодаря :roll:
А тренирал ли си преди?Щото така както си написал май не си?За Ефедрина аз мисля че преди трен е по - добре.За чистенето щом си решил сега давай, но след това трябва да качиш.Не се отказвай и това е.Успех:)
05.06.05
20:59
4 мг е прекалено малко количество Л-карнитин, сигурно искаш да кажеш 4 гр., което пък си е доста... обоснови се. Като ти гледам схемата доста ще се поизчистиш. Наясно ли си с действието на ефедрина? Защото ако не си по-добре не го вземай не е безвреден. Може и без него да се изчистиш ако спазваш хранителен режим и ако си серизен на велоаргометъра и във фитнес залата. Комбинирай Л-карнитин + Фет Бърнър + Кафе + аспирин(ако искаш) и си номер 1 не ти трябва този ефедрин. Ама избора си е твой. Аз сега се чистя само с Фет Бърнър + Кафе. А за масата ако искаш да качваш маса трудничко е лятото... по-добре сега чисти, а по-нататъка като се захладни тогава качвай. Успех
Bad^Boy прощавай приятел за обикновенно кафе ли става дума? Това за пиене :D
Питам да не е жаргон на някоя хранителна добавка случайно???
07.06.05
20:00
^^хаХАхАХАА аре стига бе тва е другото име на дека дураболина :lol: