НВД-без месо! Моля за съвет :)

23.10.13
23:34

Здравейте :)
На 26 години съм висока 169 см и тежа 62 кг.Имам голямото желание да отслабна и стегна ,за да изглеждам добре.Като цяло не ме интересува колко килограма ще отслабна стига да се чувствам и изглеждам добре,а и все пак по добре 60 кг с мускули от колкото 60 кг сланинка :) Последните няколко години активно се занимавам със спорт-фитнес,кросове в парка а от скоро и йога.От две седмици посещавам фитнес залата 3 пъти седмично,един ден съм на йога и поне 3 дни съм в парка да тичам.Знам че за да влезна във форма трябва и подходящ хранителен режим и след като разгледах форума се спрях на НВД,но основния ми проблем е чеот няколко години не ям месо,но за сметка на това си хапвам редовно риба и морски деликатеси.И въпроса ми е дали според вас е подходяща НВД,ако не приемам месо или трябва да избера друг режим

Да, можеш без месо.
Белтъчини можеш да приемаш от риба, морски храни, яйца и млечни продукти.
Прегледай си тренировъчния режим. Почти съм уверен, че и там има трески за дялане... ;)

23.10.13
23:41

Благодаря :)
Относно тренировъчния режим и аз съм сигурна,че има какво да се желае,за сега съм си избрала програма от форума,за по нататък ще видим :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1