По-големи мускули

25.10.13
11:02

Здравейте!
На 14 години съм ( след 5 месеца правя 15), висок съм 1.82 и тежа 62 кг. Отскоро (2 седмици) тренирам за по-големи мускули.
Направил съм си програма, която следвам ( тренирам с 4 килограмов дъмбел )
Понеделник : Китка, бицепс, корем;
Вторник : Предмишница, трицепс, гърди
Сряда : Почивка
Четвъртък : Китка, бицепс, корем (същото като в понеделник)
Петък : Предмишница, трицепс, гърди ;
Събота и Неделя : Почивка, но със дълги разходки;

Знам, че няма как толкова рано да си проличи, но искам да ми кажете дали съм на прав път.
Ако може да ми кажете по добра програма (упражнения, които могат да се правят във вкъщи) и също така какви храни да ям преди и след тренировка, а също и през целия ден....
Искам да постигна хубав релеф и здрави мускули.
Ето снимка на тялото ми :

AS

25.10.13
11:04

Не се занимавай с глупости.Отивай във фитнеса или на лостове и закачай тоя дъмбел, и почвай да се набираш.

Мнението беше редактирано от ARM STRONG на 25.10.13 11:05.

25.10.13
11:04

казано от Georgi Gragov на 25.10.13, 11:02:

Знам, че няма как толкова рано да си проличи, но искам да ми кажете дали съм на прав път.

Не. Забрави с 4 кг. гира да направиш мускули.

25.10.13
11:06

Дайте повече информация... програма, хранене ?

казано от Georgi Gragov на 25.10.13, 11:06:

Дайте повече информация... програма, хранене ?

В сайта има много програми и режими, а тази китка да я махаш от програмата, че ще я кунтузиш, а ще ти трябва.. Попринцип тя се тренира само когато тренираш Канадска борба. За да имаш релеф ти трябва мускулна маса, която ти я нямаш и затова се насочи към хранителен режим и тренировачна програма за покачване на мускулна маса. В сайта си пише всичко. Успех! :)

10.05.14
22:23

казано от Georgi Gragov на 25.10.13, 11:02:

Понеделник : Китка, бицепс, корем;

Хм...Интересно ми е как тренираш китката.

Мнението беше редактирано от bb miscer на 10.05.14 22:24.

11.05.14
09:58

Отиваш в фитнеса и един-два-три месеца, докато усетиш че си готов, правиш кръгови тренировки с базови упражнения и едновременно с това разработваш диетата, която ще се състои от високи въглехидрати. След това избираш сплит за мускулна маса като например SS 5x5, почваш сериозно диетата и започваш да качваш маса. Когато качиш достатъчно удряш една диета с нисък въглехидрат и високи мазнини, взимаш една програма за чистене (наскоро правих Lactic Acid Training на Charles Poliquin и ми се отрази много добре) и чистиш и си пушка. Това ще стане в рамките на най-малко една година, така че не се отказвай след 1 месец. Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1