26.10.13
21:12
Колеги, има ли някаква формула или начин да разбера дали ми изостава ръката от гръдната, двете групи нямат кой знае колко общи точки, но като се погледна съм доста широк, 89 килограма съм, 188 см, 120 гръдна и 38 отпусната студена ръка съм в момента, а тръгнах от 92 гръдна и 25 ръка преди 2 години. Висок съм доста, 188 см и ръката ми може би заради това си мисля, че изглежда малка, но в туловището определено не съм. Талията ми е 92-3 и съм добре според мен, имам 30 сантиметра разлика между гръдна и талия, което е добре, краката съм ги оформил също добре, но само тези ръце продължават да ме ядосват. Забелязах,че за качените 8 килограма от последния месец и нещо, качих 6-7 сантиметра на гръдната и едва 1 сантиметър на ръката в отпуснато състояние. Да продължавам ли да качвам килограми, защото се чувствам в един омагьосан кръг, не мога да качвам само на ръката като качвам килограми и успоредно с нея ми растат и другите групи и аз така и така не достигам желана симетрия, ще се оправи ли това ако кача още 10-11 килограма и чукна 100так?
Темата беше редактирана от Insane M на 26.10.13 21:14.