Нов начин на живот !

30.10.13
21:49

Здравейте на всички . Не знам как да започна , но мисля че ще е добре да се представя  ? Казвам се Валентин на 18 години съм 180 см висок 80 килограма . След гледане на много клипове как хората тренират и стават това което искат реших и аз почна , но уви тук идват много проблеми и пътя хич няма да е лесен . Първо не мога да ви кажа какъв тип тяло съм ? Мисля , че спадам към ектоморф , но не съм сигурен тъй като те са високи и трудно им се лепи мазно . Е аз имам единия критерии  височината ( се пак 180 .. ) , но в корема имам малко “мазно” така да кажа имам си коремче , но като цяло съм слаб . Така тази тема ми е трудна затова няма как да и обърна голямо внимание .Другия ми проблем е силата ми като за тези години , като за тези кила ? Набиранията винаги са ми били проблем и никога не съм ги можел много много . Затова от почти вече месец си карам на един вид кръгови упражнения в нас и от другата седмица почвам сериозно с фитнеса . Въпроса ми към вас преди да започна фитнеса и да публикувам всеки ден как ми е минала тренировката е :Бихте ли могли да ми дадете съвет как да тренирам ? Каква програма ? Целта ми е ако мога да се изчиста малко в коремната област и да натрупам мускули . Да знам и че храната е важна , но уви нямам толкова пари да спазвам хранителен режим ! Това ми е въпроса най-вече как да тренирам ? ( между другото винаги съм искал да мога да правя повече набирания :) )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1