Как да трениранте краката (без машини,без тежест)

03.11.13
12:30

Здравейте на всички, искам да споделя с вас изпитан начин от мен как да развиете прасците си и горната част на краката, аз дълго време имах проблем с краката правех,клекове,тяга,спринтове,кросове,всякакви видове и ефект имаше но малък това е в период за 1 година....Но един български фитнес специалист сподели с мен един ,различен начин за маса в прасците и бедрата , аз вече бях малко депресиран но викам нека пробвам и ето от 2 месеца го правя така
Понеделник/четвъртак
10 сери по 100подскока на нагоре(експлозивни) целта е да работят краката на 100%.
След всяка серия се прави разтягане на прасците, мога да споделя че вече така тренирам около 2месеца, и в моя прасец който не отлепваше вече от 34см е 38см..
Но да знаете че след първите 3-4 тренировки ще имате,доста стабилна мускулна треска.

03.11.13
13:08

Ефекта е по-скоро заради обема-1000 подскока са това. Аз съм си тренирал краката с качване на стълби с тежест. 12 етажен блок, след 5 кръгчета и прасците + краката им идеше сами да се отрежат. Но е до свикване. Като свикнеш, слагаш килограми в някоя торба, прегръщаш я и беж нагоре. Нямах възможност да си купя жилетка с тежести и накрая ми писна от неудобство. Правил съм и подскоци доста и краката ги товарят те по-добре, но стълбите имаха по-голямо натоварване върху прасците.

03.11.13
13:41

Пробвал съм експлозивно изкачване на стълби и бавно ходом връщане, пак става

03.11.13
14:21

Какви са тези подскоци ? Само на пръсти като при скачане на въже ? или подскоци на височина със сгъване на коленете ?

03.11.13
14:30

казано от Иван Поперов на 03.11.13, 12:30:

10 сери по 100подскока на нагоре(експлозивни) целта е да работят краката на 100%.

Ако наистина са на 100% подскоците...успех с хилядата бройки. (wave)
Бас държа че след първите 30-40, изпълнението става такова, че по-добре да си спестиш останалите.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.11.13 14:31.

03.11.13
18:16

Маргарита аз не съм тръгнал на състезание,до колкото мога пробвам да бъдат експлозивни и качествени...

zvvsip, не като на въже, подскоците трябва да бъдат експлозивни със всичка сила на височина без да сгъваш колене

Мнението беше редактирано от Иван Поперов на 03.11.13 18:22.

03.11.13
18:29

Никой не може да бъде експлозивен в такава бройка. ;)

03.11.13
19:54

Предполагам че си права, но да грубо казано подскоците трябва да бъдат изпълнение нагоре и със такава сила че да може човек да направи в една серия 100-120подскока

Мнението беше редактирано от Иван Поперов на 03.11.13 20:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1