Възможно ли е ?

Темата е заключена.

03.11.13
18:09

Възможно ли е да сваля 10-15 кг за 1 месец и половина? Накратко да ви разкажа моята история тренирам боен спорт, но получих контузия и в рамките на 2 месеца качих 10 кг. и излязох от килограмите ми за категория, а след месец и половина имам състезание, за което се готвя от много време... Поддържах форма във фитнеса уж, но... Моля, да ми препоръчате някакъв хранителен режим за бързо сваляне, без загуба на много мускул, то е невъзможно при бързото сваляне да не се изгуби, но все пак ако някои има някакви идеи да ги каже... Взел съм си OxyElite Pro и Л-карнитин. Искам да чуя вашите мнения възможно ли е за такъв период от време да сваля толкова килограми или въобще да не се опитвам, а да си изчистя както си трябва?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1