Колеги, с каква форма е главата ми :D

04.11.13
20:26

Първо привет на всички в сайта, нов потребител съм, но от много време съм читател, готин е сайтът, благодарение на него свалих към 13 кила :)

Та с една странна тема да започна изявите си тук - приятелката ми постоянно ме изненадва с някакви малки неща -  прически, секси дрешки и т.н., искам да ѝ “върна” жеста :)

Ето мои актуални снимки, обикновено движа или така:  razberi.info/images/yv3.jpg или със съвсем къса коса razberi.info/images/yv1.jpg

Гледам тези два сайта fashionbeans.com/2013/the-right-haircut-for-your-face-shape/  и тук    beauty.about.com/od/bestcutsbyfaceshap1/ss/Are-You-Round-Square-Long-Heart-Or-Oval.htm   (общо взето искам да си направя една готина прическа)

Според вас каква ми е формата на главата, май Square, а? :D   Аз питам съвсем сериозно :)

04.11.13
20:44

Работата е следната. Френологията, както всички знаят, е начин да се прочете нечий характер, склонности и способности по вида на изпъкналостите и вдлъбнатините по главата му. Следователно, според логическото мислене, характерно за Анкх-Морпоркското съзнание, следваше да е възможно да се моделира нечий характер, като му се направят внимателно подбрани цицини на подходящите места. Можеш да влезеш в някой магазин и да си поръчаш артистичен темперамент със склонност към интроспекция и в добавка истерия. В действителност получаваш удар по главата с подбрани различно големи дървени чукове, но това открива нови работни места и поддържа парите в обръщение, което е главното.

04.11.13
21:15

Хаха, ето това беше оригинален отговор :)

04.11.13
21:22

Бъди себе си.Не е нужно да се правиш на жустиен биберона.Тренирай здраво и не се тормози с глупости.Щом момичето те харесва явно не е само заради косата!

04.11.13
22:29

изруси се

05.11.13
00:29

казано от Boby_ на 04.11.13, 20:44:

Работата е следната. Френологията, както всички знаят, е начин да се прочете нечий характер, склонности и способности по вида на изпъкналостите и вдлъбнатините по главата му. Следователно, според логическото мислене, характерно за Анкх-Морпоркското съзнание, следваше да е възможно да се моделира нечий характер, като му се направят внимателно подбрани цицини на подходящите места. Можеш да влезеш в някой магазин и да си поръчаш артистичен темперамент със склонност към интроспекция и в добавка истерия. В действителност получаваш удар по главата с подбрани различно големи дървени чукове, но това открива нови работни места и поддържа парите в обръщение, което е главното.

И едно бананананово дайкири, премного благодаря!

05.11.13
01:08

казано от Gledam Tupo на 04.11.13, 22:29:

изруси се

тамън тва ше праа ама преди туй ше оскубя здраво веждите , ше избеля зъбите, е сложа обици ( 1 на носа 1 на езика 1 на веждата и 2 на ушите) и ше напраа прическа тип ретро , може и мустак да пусна

Ква прическа... 0номер на главата и брадата на 3месеца !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1