06.11.13
12:04
Здравейте. От известо време пия Голд Стандарт и последната бака я поръчах от друг сайт ,в който цената беше много по-изгодна( 90лв 2270 гр) Има същия срок на годност ,като предната бака(поръчна от друг сайт) но опаковката е по-голяма и нямаше стикер под капачката ,а само фолио покриващо капачката отвън. Според вас има ли повод за съмнение ,или просто може да е друга партида. Баркода на предната бака е 748927028669 а на новия е 748927029864.
Опитвам да кача и снимка ,не знам дали ще се получи.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.11.13 12:06.
Американски в лявата страна на изображението - съдейки по-етикета/състава и Ирландски (новата генерация) в дясно. Друг е въпроса какво са ти сложили вътре предвид продажната му цена.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 06.11.13 14:53.
Сега като продължих да го оглеждам ,виждам ,че под капачката всъщност има доста стабилна хартийка
(нещо между гума и хартия) ,която оплътнява доста добре. Просто не е залепена и не знам дали това е повод за протеснение. Иначе няма логика да са ирландска и американска опаковка при положение,че баркодовете са идентични. Иначе и на двата срока на годност е до април 2015
06.11.13
15:12
Тази “хартийка” се отлепя като развърташ капака. Така че тя ти е най-малкия проблем.
06.11.13
15:48
На единия буркан брой дози 75 на другия 74.Вкъщи имам един стар,на който са 80 и не е 5lb a 5.17(2.352гр).Американско производство.Виждал съм и буркани със 73 и 77 дози.Съвсем се обърках :)
Опитах още една доза. Рзтваря се суперлесно в чаша ,разбъркан с лъжица.На вкус е супер. Явно всичко е наред.
Американски или Иралндски само продавача и вносителя знаят така като гледам. Дозите и грамажа зависят също така и от вкуса.
Това, че една добавка на 1 място е 100лв, а на друго е 90лв незначи, че това за 90лв е МЕНТЕ !
Малко стара тема ,но искам да допълня нещо след като си упих въпросния протеин от сайта от който винаги съм си пазарил. Вече съм убеден ,че предното е било някакво менте,защото няма нищо общо нито като вкус ,нито като възстановяване ...абе не беше голд стандарт онази бака без стикера под капачката.Няма да споменавам и ,че след всяка доза приета на гладно ми докарваше известен дискомфорт в стомаха. Сега като получих новата бака си припомних какъв точно е ефекта и вкуса на истинския портеин. Така ,че моето мнение е ,ако видите протеин в съмнително странна опаковка и без стикер под капачката....Е МЕНТЕ !
казано от Gergi_81 на 29.01.14, 14:31:
Малко стара тема ,но искам да допълня нещо след като си упих въпросния протеин от сайта от който винаги съм си пазарил. Вече съм убеден ,че предното е било някакво менте,защото няма нищо общо нито като вкус ,нито като възстановяване ...абе не беше голд стандарт онази бака без стикера под капачката.Няма да споменавам и ,че след всяка доза приета на гладно ми докарваше известен дискомфорт в стомаха. Сега като получих новата бака си припомних какъв точно е ефекта и вкуса на истинския портеин. Така ,че моето мнение е ,ако видите протеин в съмнително странна опаковка и без стикер под капачката....Е МЕНТЕ !
Ами човек, ако кажа че имам няколко стотин поръчки от САЩ и нито 1 продукт не е бил без тази бленда под капачката незнам дали ще ми повярвате.
едит: говорим за абсолютно всяка една категория продукт
ШАНС
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 29.01.14 14:50.
От сайта се оправдаха с това ,че партидата била от щатите. Там може и да не слагат такава лепенка,но явно и състава не е същият. А баркода е идентичен,което няма как да се обясни. Както и да е. Опитах от съмнителна промоция и се опарих. Вече си знам да си пазаря само от сайта с който никога не съм имал проблеми и цените им нямат конкуренция.
29.01.14
20:26
Георги, много си натоварваш психиката с тия ментета и чудесии. Толкова започна да се говори за ментета напоследък, че България стана един малък (ре)производител на хранителни добавки. Креатинът на ON бил менте, Syntha-6 бил менте, не знам си какво още било менте.
Optimum от известно време вече не слагат защитно фолио под капачката. Има такова, но то се “чупи” или отлепя веднага след завъртане на капачката и остава на нейното дъно. Другото фолио е около самата капачка, от външната страна.
Фолиото с надпис “sealed for your protection”, което има на голяма част от други марки и продукти, при тях го няма вече. Ако го има, са от стари партиди.
Така и не се разбра, че вкусът между европейската версия и щатската, както и донякъде и самата пудра, е заради различни видове и количества използвани овкусители и сгъстители, не заради друго, ами заради законови изисквания.
Заради толкова “ментета”, Optimum в момента отново преобразуват външността на кутиите и слагат златна холограма за автентичност. И лъжичката вътре направиха в златен цвят, но това си е маркетинг, най-вече заради името на продукта. Ето и снимка за пример: http://i.ebayimg.com/00/s/NTUwWDM4NQ==/z/HOIAAMXQWzNSgm~u/$_57.JPG
И преди пак да се започне да се обвиняват магазините за продажбата на ментета, без холограмата за автентичност и лъжичката, все още не всички партиди и в не всички държави е въведено това. Ще стане с времето.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.01.14 20:27.