Препарат за покачване на маса(естествено с тенировки)

04.06.05
16:11

Здавейте на всички!
Имам един въпрос:какъв препарат да използвам за да покача масата си и да направя тренировките си по-качествени?Желателно е да има
минимални станични ефекти,дори никакви по възможност.
В момента вземам само аминокиселини и съм доволен,но искам
по-голям ефект.Тренирам горе-долу от 3 месеца и съм качил
8 килограма маса от която 70-80% мускули.Дали има вариант
да взимам повече от един продукт на един път?

Благодаря Ви предварително.

04.06.05
16:54

Протеин , креатин , гейнър... зависи.За какви тренировки ти трябват? Какви са ти мерките?

05.06.05
11:16

Занчи аз принципно тренирам за всички мускулни групи или поне
се старая да е така(ръце(предмишница,бицепс,трицепс,рамо),гърди,
гръб,крака(прасец,четриглав мускул),трапецовиден мускул и за сега
се сещам само са това.
Обиколката на:
бицепс - 37
предмишница - 32-33
гръдна обиколка - 95-105
за другото не съм гигурен
Има и нещо друго аз съм почти на 17 така че като взимам препарати
искам те да не се отразяват зле на растежа.

Най-много искам да си направя тялото красиво(мускулесто,релефно),
но бих се задоволил за сега и само с горната част от него(абсолютно всичко от кръста нагоре).

Ако някой знае нещо за някакъв “хормон на растрежа” нека поразясни малко.

Благодаря предварително!

05.06.05
17:27

[quote author=“Solmyr”]Занчи аз принципно тренирам за всички мускулни групи или поне
се старая да е така(ръце(предмишница,бицепс,трицепс,рамо),гърди,
гръб,крака(прасец,четриглав мускул),трапецовиден мускул и за сега
се сещам само са това.
Обиколката на:
бицепс - 37
предмишница - 32-33
гръдна обиколка - 95-105
за другото не съм гигурен
Има и нещо друго аз съм почти на 17 така че като взимам препарати
искам те да не се отразяват зле на растежа.

Най-много искам да си направя тялото красиво(мускулесто,релефно),
но бих се задоволил за сега и само с горната част от него(абсолютно всичко от кръста нагоре).

Ако някой знае нещо за някакъв “хормон на растрежа” нека поразясни малко.

Благодаря предварително!

хормона на растежа е малко скъпичак така че го забрави :D и малко ми е чудно ти още какво искаш .... кат си с тея мерки :P ти и така си си голям :lol:  ма както и да е  8) а и от 8 кила не може да си качил 70-80 % чисти .... на месец най много се качва по 1 кило и половина чисто :P земи си креатинче а ако имаш повечко пари за даване... може и глутамин мн добре ще ти доиде  :D

10.06.05
11:56

От личен опит: Глутамин+Креатин+Гейнър ! Примерно Глутамин на АББ килце ,Креатинче на Уидър половинка и гейнър на Юнивърсъл килце.На мен нищо че съм почти 100 кила неизчистен тва ще ми стигне за 3 месеца поне.Много съм пестелив ,когато става въпрос за глутамин и креатин :) Тренирам 4 пъти седмично ! А и креатина ще стигне за почти 3 месечен курс(с почивки разбира се ) !

CR

10.06.05
14:03

А да ве попитам ако вземам Креатин и Глутамин какво трябва да бъде саотношението?
Креатин/Глутамин  1/2 или 1/3 ? или Колко ?
И заедно ли да ги пия или по отделно?
10х предварително !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1