07.11.13
00:42
Последните 2 пъти ми се наложи да пропусна разтягане на задното бедро накрая на тренировката заради пареща болка в ахилеса която се появява на 3-тото до 5-тото повторение на римска тяга и с всяко следващо повторение става по-силна. Пределно ясно ми е, че с ахилеса шега не бива, затова и пропускам даденото упражнение, при последната ми тренировка за крака не съм го и започвал и тренирах по-леко като цяло. Най-странното е, че болка или какъвто и да е дискомфорт няма нито при клека, нито при което и да е друго упражнение, включително и упражненията за прасец. Само ако разтягам задното бедро се появява въпросната болка и то правя въпросната тяга само с лоста. Също така играя доста футбол ако има значение, но по време на мач не се е случвало да усетя подобна болка. Ако може някой по-запознат от мен да ми отговори на какво може да се дължи тази болка, как да я избегна и има ли смисъл да ходя на лекър заради нея при положение, че се появява при толкова специфични условия и не пречи на цялостното ми трениране.
Темата беше редактирана от Alex Ivanov на 07.11.13 00:43.