100 %

Темата е заключена.
JH

09.02.04
14:18

В теориите за тренировка непрекъснато се споменава за някакво цикличност и за някакви процента от максимума тежест, например започва се с повече повторения от 75% после по-малко повторения с 85%  Как се определят стоте процента от максималната тежест.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:10.

EN

09.02.04
14:36

Ми гледай сега чувал съм 2 определения за 100%...

1. Тежестта, която можеш да вдигнеш сам 1 път (което за мен е по вярното твърдение)

2. Тежестта, с която можеш да направиш “абсолютния” минимум за серия (4 повторения), което ако питаш мене е пълна глупост, щото и 2 повторения са си серия, нали???

Тва е което знам аз ама не претендирам, че точно това е правилното. Нека да видим какво ще кажат другите?

LU

09.02.04
23:47

Еми много просто се определят
100%=1 макс повторение
Ако вдига6 веднъж 100 кг,то 75% са 75 кг
60% са 60 кила и т.н.

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1