Помощ за програма и няколко съвета относно тренировките

10.11.13
23:59

Здравейте.Искам няколко съвета относно тренировките и програма с която да тренирам.Ще кажете “в саита има толко много програми просто намери каквото ти трябва”.И точно тук имам малък проблем - не знам какво точно ми трябва.Искам е ефективно покачване на силата и може би малко маса тъй като тренирам баскетбол и играя на доста силова позиция.Висок съм 195 и тежа 87 кг. и качвам килограми страшно трудно което се определя като балансиран ектоморф.Имам малко опит в залата и съвсем малко стрийт фитнес и програмите за начинаещи не ме натоварват достатъчно а тези за напреднали са ми трудни.Ако може да ми помогнете с избора на програма , мога да ходя 4 пъти седмично на фитнес.И още един въпрос - преди или след баскетболната тренировка е по-добре да се ходи на фитнес ?

(Тази програма добра ли е или да не я почвам изобщо ? - http://fiery-blood.alle.bg/фитнес/тренировки-и-упражнения/4-ри-дневна-фитнес-програма/)

Темата беше редактирана от Юлиан Павлов на 11.11.13 00:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1