Съвет за добър фитнеси нструктор във Варна

05.06.05
01:58

Извинявам се предварително но съм абсолютно начинаещ!
Интересувам се как да се свържа с много добър фитнес-инструктор във Варна.
Имам проблеми със здравето , възраста, мотивацията и т.н.
На 40 г съм , не съм тренирал никога досега, имам проблеми с бъбреците и със свободното време.
Срещу нормално заплащане искам да ми се изготви индивидуална дългосрочна програма.
Прочетох съветите за програми във вашия сайт но мисля ,че имам нужда от специалист.
Твърдо съм решил да започна ...

05.06.05
02:09

Венци Чанев - СК “Чани” - Варна. Мисля, че в момента той също се занимава с новият фитнес център на Пикадили.

05.06.05
10:55

Към него се обърни наистина!

05.06.05
11:36

Аз тренирам в ТИМ. Там са добри.

05.06.05
18:37

[quote author=”Чукундур”]Венци Чанев - СК “Чани” - Варна. Мисля, че в момента той също се занимава с новият фитнес център на Пикадили.

И как да го намеря ?

[quote author=“100names”][quote author=”Чукундур”]Венци Чанев - СК “Чани” - Варна. Мисля, че в момента той също се занимава с новият фитнес център на Пикадили.

И как да го намеря ?

Телефон...по добре да не го казвам пред всички а и не би ти свършил работа понеже той е малко глухоням и няма да се разберете по телефона.Залата му се намира зад малкото пикадили на чаталджа тоеств читалище Маяковски.Няма как да го пропуснеш хващаш малката улица межу читалището и дискотека “Черешата” и си там.Отиди потърси го него или Йонко и двамата са много добри дори Йонко би те впечатлил с тялото си.Запознай се с тях и си полафете по въпросите които те вълнуват.

05.06.05
19:10

[quote author=“Kulturista”]Телефон...по добре да не го казвам пред всички а и не би ти свършил работа понеже той е малко глухоням и няма да се разберете по телефона.

А, това е много интересно, човека в буквален смисъл ли е глухоням?

05.06.05
19:44

[quote author=“tpd”][quote author=“Kulturista”]Телефон...по добре да не го казвам пред всички а и не би ти свършил работа понеже той е малко глухоням и няма да се разберете по телефона.А, това е много интересно, човека в буквален смисъл ли е глухоням?

Не е ням, само е глух.

05.06.05
19:52

само ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1