13.11.13
19:20
Здравейте на всички..от 2 месеца имам непостоянна болка в двете ръце (най-често в дясната) болката е по цялата дължина на ръката и не е много силна, в някои случаи пареща, но при дори най-малкото натоварване болката се засилва.Има дни в които ме боли само китката или само бицепса или само предмишницата..също така един ден ме боли вътрешната страна на ръката, друг ден външната.. има дни в които ме боли цялата ръка.. от както се появи тази болка не съм тренирал..бях на доктор изписа ми дикфоленак дуо, волтарен емулгел и невробекс актив.. 2 седмици ги приемах, но не ми помогнаха..болката се появи така.. тренирах за рамо, по време на тренировката не ме болеше нищо, но при пускането на дъмбела (понеже тренирам основно с дъмбели) ме заболя рамото на дясната ръка 2 дена не можех да си прибера ръката до тялото (държах я далеч, а при леко мърдане към тялото болката ставаше неописуема..), 2 седмици почивка и уж всичко беше наред и тъкмо се реших отново да тренирам и усетих лека болка в рамото като този път ме болеше и цялата ръка не само рамото.. по късно се появиха болки и в лявата ръка.. пак казвам не съм тренирал откакто се появи травмата, но ми се струва, че става все по зле.. надявам се някой да знае какво ще ми помогне... :) да допълня също, че съм на 16 години, 68 килограма, 180 см. висок, не съм пил никакви химии, редовно загрявах преди тренировка и това ми е първата травма която получавам (тренирал съм 5 месеца)