креатин по време на чистене на мазнини ? ( НВД )

BA

06.05.04
21:39

Сега съм на Нисковъглехидратна диета. И съм си взел креатин на Мусаши: Creatine 100% чист . И мисля да го почвам преди и след тренировка. Дайте ми акъл дали ще е удачно при НВД да вземам креатин, тоест направо да го добавям към шейка от суроватъчен протеин. Но като имате предвид, че след всяка тренировка правя по 20 минути кардио.
Моля да ми кажете как ще е най-добре да го вземам?
Дали да правя зареждаща доза и т.н.?
Аз мисля да не правя поради простата причина, че не искам изведнъж да качвам маса, а постепенно и ЧИСТА мускулна маса без мазнини.
Благодаря ви от сега за мненията!! ;)

07.05.04
14:47

не се уточняваш - говориш за чиста мускулна маса а си на НВД и правиш кардио! Ако сваляш по-добре не пий креатин, защото ще задържиш вода под кожата и ще изглеждаш гладък, подпухнал и най-вече нерелефен! Но дори и да искаш да качваш без мазнини пак не бих ти го препоръчал поради същата причина

LE

06.06.04
12:00

Тука виждам заблуждение на което и аз съм подложен!
И аз си мислех че креатина е излишен при чистене,но след като започнах да чета статии за орелефяване(досега се интересувах само от масата) забелязах че навсякъде като много важна добавка е сложен креатин.Та точно това искам да попитам някои знае ли какъв точно е ефектът от креатина при чистене и това задържане на вода няма ли понякакъв начин да ни обърка колко точно сме изчистили?
Gotcha пише в една темичка че е за сила,но по това което чета тои се взима за след тренировка,тоест когата сила няма да ти трябва!

06.06.04
12:23

i az se 4udq dali kreatina 6te e dobre pri relef.Kreatinut poprincip se svurzva s ADF,koito e glavniq izto4nik na energiq za organizma i bi trqbvalo da se izpolzva i pri 4istene

06.06.04
12:30

Аз обърнах света,питах на всевъзможни места ,именно за това ,дали се препоръчва креатин при диета за релеф и да ви кажа от никъде не получих логичен отговор,а познавам много хора,които са навътре в материята.Исках точно да ми се обясни ,ама....Явно е спорен въпроса .Накратко мога да кажа-да изполвайте го .- Сега взимам по 3 грама сутрин след аеробиката и вечер след тренировка ,заедно с по 3 грама глутамин.  Предполагам ,че тренирате чисто -без стероиди ,в такъв случай работи,поне при мен .Естествено при добра диета:)

BA

06.06.04
14:32

Този пост не помня кога съм го поствал ;) Но сега не правя по 20мин. кардио след тренировка... Креатина ми си стои в нас не съм го ползвал. И мисля да не го ползвам. Есента като почна да качвам тогава ще го ползвам. Благодаря ви. За сега мисля само да чистя. Успех на всички!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1