Healp me :)

Темата е заключена.

05.06.05
14:12

Значи сега аз имам за цел да направа много яки мусколи.На 15 години сам и не сам дигал още сега си зимам карта за фитнеса и почвам
Та искам да ви питам нещо.Значи сега казаха ми че имало някакво нe му помня точно името то се инжектира в дупето и помагало да се качат много килограми за малко време(нещо ензими ли са или нз и аз)
искам да ви питам колко време да тренирам преди да взема това,дали е много вредно,може лида има странични ефекти и дали си стружа 50 лв.Аз още не сам много в течение на тия работи

Ако темата не е за този раздел се извинявам :wink:

05.06.05
14:40

Има адски много неща, които можеш да си инжектираш в задника :) Така че трябва да кажеш точното име на “нещото”.
Но от сега мога да ти кажа, че нямаш нужда от него ;)

За мен използването на стероиди преди 20 години е изключително дебилно и вредно!!

Щом почваш сега е достатъчно само да се храниш. След половин година може да почнеш вече и с хран. добавки - креатин, протеин, амино.

За сега не бързай. При начинаещите ефекта отначало е достатъчно забележим.

05.06.05
16:44

на мен ми казаха че след 2 месеца след като почна да дигам може да го взема това.
аз сам 75 кг. сега дайе мойе 2-3 кг.поечко да сам
ще питам как се казваше и ще ви кажа :)

06.06.05
11:38

еи казаха ми нещо Анаболо стероид дано се сетите сега :wink:

06.06.05
11:52

1. Темата не е за този раздел.

2. Екипът на ББ-Тийм не толерира приемът на забранени медикаменти от непълнолетни.

Темата се заключва!!!

пп- Ако имаш желание да се информираш относно забранените медикаменти, чети в сайта или раздел “Забранени медикаменти” във форума. След това ще можеш да зададеш ясен и обоснован въпрос.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1