17.11.13
08:32
Добро утро.Реших дa пробвaм рaнните силови тренировки кaк ще ми се отрaзят,имaм си силa с еднa думa могa дa ги прaвя.Обaче искaм дa попитaм тъй кaто ги прaвя нa глaдно и в оргaнизмa нямa въглихидрaти и тялото трябвa дa използвa мaзнините или грешa ? С еднa думa изгaрят ли се повече мaзнини сутрин ? Мс :)
В мускулите си имаш въглехидрати така че не бой са и така само по себе си няма да изгаряш повече мазнини в дългосрочен план
Винаги предпочитам тренировката да ми е сутрин. Преди тренирах вечер след работа и мислех, че се чувствам по-добре, че сутрин няма да съм се събудил, но определено сутрешните тренировки са ми много по-ползотворни. Не смятам, че трябва да се притесняваш, аз също тренирам на гладно. Имаш си запас на гликоген, който използваш, но мазнините са последното нещо, което тялото използва за енергия. Аз лично си правя пред-тренировъчен шейк с бцаа, аргинин кето-глутарат и цитрулин
Тази сутрин направих една от най-добрите си тренировки. На гладно правих 4х180 и 2х200 лег. Щом можеш да заредиш веднага след тренриовка с лесноусвоима храна без много мазнини в състава и според мен няма никакъв проблем.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 17.11.13 18:10.
17.11.13
22:01
На гладно няма проблем, постижения не мърдат, наяден е пак така, само дето тогава ме мързи и не си давам много зор.