23.11.13
20:04
В следствие на работата усещам много неприятно чувство в колената по време на клековете. Неприятното усещане продължава дори и към края на тренировката при приклякането за да си закача тежест за кофите леката болка си седи
Кой от двата варианта ще е по-добър за конкретния случай?
23.11.13
20:10
Гипсе, бягай купи си от аптеката ластичен бинт за превръзки и си намотавай него. Дава добра стабилност на колената, аз ползвам такива бинтове много често. Трибойски бинтове не си купувай, ако ти ги навият един път като хората и ще ти се прииска да ги запалиш.
Не знам дали наколенките/бинтвовете ще ти решат проблема.
Ластичен бинт, но тези по аптеките са малко съмнителни и със закопчалки. Не помня откъде съм го купувал, но имам два броя “qilixilie Q”. Не го търси в гугъл...
Доста сериозен самозалепващ се ластичен бинт, около метър парчето, . Спомням си, че беше до 10тина кинта комплекта.
Дали е от Спорт Депот, Метро или Хит, не помня. Много удобен и лесен за употреба със залепваща част в началото и края. Само навиваш и си готов.
Търси нещо подобно. А, аз ако се сетя...или видя отново, ще знам!
24.11.13
11:52
Не знам дали наколенките/бинтвовете ще ти решат проблема.
Ластичен бинт, но тези по аптеките са малко съмнителни и със закопчалки...
Да, продават ги със закопчалки, които се прецакват. Аз обаче стягам бинта с обикновено прищипване/възел и си държи дори и при клек. :)
благодаря ви момчета, но в аптеките около мен няма такива неща. Търся нещо от ибей например, но цените са в много големи диапазони... Почват от 5 кинта и стигат до 100 и нагоре... Ест. че 100 няма да дам
- ето два примера за наколенки: едните са 2 кинта, а другите са 35
- и два примера за бинтове, като едните са 4 кинта, а другите отиват пак над 30
и пак да кажа, че съм далеч от идеята да слагам тия работи с цел да ми качат килограмите на щангата
24.11.13
12:14
3 и 4 няма да ти свършат работа, те се навиват да клекнеш 1-2 пъти с тях и толкова. Ако искаш пробвай първите 2 варианта. Иначе ти в Англия ли беше? Вярно ли няма такива бинтове по аптеките?