24.11.13
15:59
Имам за цел в следащите 3-4 седмици да кача 2кг.Попринцип се омазнявам много трудно,тоест до сега не съм се виждал мазен.Висок съм 1,75 и тежа 74-75кг.Смятам да тренирам през този период 4 пъти в седмицата-3 пъти горна част-Гърди+Рамо,Гръб и Ръце и един ден клекове+совалки/ускорения на 85-95% по 200/300м.Оставям поне едно бягане в седмицата,защото целта ми попринцип е да бъда около 76-77кг бърз,силен и издръжлив.Купил съм си едни билки AUSI Ginseng mega mass 60 капсули.Реших просто да ги пробвам,тъй като един приятел ми ги похвали,не тая някакви кой знае какви надежди на тях.Искам да направя едно уточнение.Избрал съм такъв винд програма за този период от време,понеже лятото тренирах по същата програма (за първи път пробвах подобен бодибилдърски сплит) и забелязах най-голям ефект от към качване на килограми.Преди съм пробвал да кача килограми само с базови упражнения и не се е получавало,но може би храната не е била достатъчна..не знам,както и да е.Програмата ще е това,моля да дадете по един коментар за количеството храна,което приемам,спрямо целите и мерките ми.
закуска-6 яйца ХЛ,2 филии хляб,400 гама кисело млялко,50-100 грама овес,малко захар и какао за вкус
обяд-250-300 грама месо (пилешко/свинско),300-400 грама варени картофи,3 филии хляб
вечеря-250-300 грама месо (пилешко/свинско),300-400 грама варени картофи,3 филии хляб
След тренировка се случва да изям някой шоколад или вафла и преди лягане някакви ядки евентуално.Също така 6те яйца от закуската някой ден ги разделям на 2 пъти през деня по 3.Ако е много рано нямам достатъчно апетит.Но количествата със сигурност ще са същите от закуската,обяда и вечерята.