25.11.13
16:50
Здравейте, днес в училище докато писах ме заболя много силно ръката в областта на китката и дланта (импулсно 2 пъти) после болката отшумя.. ~20 минути след това ме заболя и сгънката на ръката и не можех да я свивам почти целия ден.. в момента мога да я свивам, но усещам постоянни болки, а при свиване болките се увеличават.. китката също ме боли..на 15 години съм, тренирах 3 месеца и бях прекъснал за около 2 месеца.. сега започнах отново и вече 1 месец след прекъсването тренирам.. не съм пил хранителни добавки.. след тази случка днес не мога да тренирам, при натоварване усещам много силна болка от дланта до лакътя не съм си пренатоварвал ръцете и ми е много странно защо се получи докато писах.. надявам се да ме посъветвате какво да правя. (болката в началото беше само в дясната ръка, след това се появи и в лявата без да ги натоварвам, тренирам основно за ръце + крака)
25.11.13
20:22
Не знам дали може да ти помогне ,но мен скоро ме боля ...хм не знам дали точно кръвоносния съд(на предмишницата),но точно такова чувство имах, на сгънката при лакътя и не можех да разгъвам ръката си...Болката ми се получи един ден след тренировка за ръце (мисля,че се дължи на тренировката за бицепс) ,но отмина бързо...Проблема сега е ,че ми излезе някакво мехурче(което се изпълва при натоварване и ме боли например при лицеви опори) ,по пътя на кръвоносен съд в областта на китката пак на същата ръка ...
Та,съвета ми е да не се натоварваш прекалено при тренировките за ръце(бицепса по-точно) :)
Оправяй се по-бързо.Успех ! :)
25.11.13
22:25
Сега забелязах, че на китките от външната страна (тази към лакътя) има някаква синина.. когато е студено посинява, а като се стопли почервенява..не съм си удрял ръцете никъде, не съм ги чупил, изкълчвал или каквото и да било..всичко си беше наред до днес..Надявам се някой да знае от какво се е получило..Благодаря предварително
26.11.13
22:05
Явно имаме сходен проблем и наистина ще е хубаво някой компетентен да се изкаже... :)
Според мен е сухожилие. Може да се получи и от спане върху ръката например, при неправилна техника при изпълнение на някое упражнение или недобра загрявка преди натоварване.
Така във форума,колкото и да ни се иска,не можем да гадаем.По-добре посети лекар,за да си сигурен,че всичко е ок.
28.11.13
17:57
Ходил съм при 2 ортопеда и 3 травматолога.. правил съм си рентгенови снимки и на двете ръце.. нито един от докторите не успяха да установят от какво се е получило и как да се лекува затова реших да попитам тук..по инерция и петимата ми предписаха диклофенак и волтарен емулгел и казаха “опитай с това пък да видим какво ще стане”.. никва полза от тея неща..пък и смятайте какви доктори са щом не знаят от какво е станало..нямам пари да ходя и при други доктори и да ми казват, че не знаят от какво се е получило и затова питам тук, но явно..
01.12.13
20:38
Явно имаме сходен проблем и наистина ще е хубаво някой компетентен да се изкаже... :)
Виж ако още го имаш този проблем, това с посиняването е от компютъра..спри за 2-3 дена да сядаш и въобще да допираш някъде посинялата част и ще ти мине, синината ще изчезне както и болките..обаче забелязвам, че сега пък ми изтръпват ръцете по време на работа с компютър или да речем говоря 5 минути по телефона (лакътя ми е сгънат) и тогава на сгънката се появява една досадна болка която отминава ако оставя ръката си отпусната в право положение.. понякога при натоварване се появява една лека болка от китката към предмишницата която обаче ми взима цялата сила..някои има ли идеи как да се справя с тези проблеми?