25.11.13
21:13
Добър вечер на всички. Искам да Ви попитам и се надявам да получа отговор на въпросите си именно тук, с помощта на хората от форума. За някои може въпросите ми да се строят смешни , за което предварително се извинявам. :) Накратко да се опитам да Ви представя най общо как изглеждам на 24 години съм, висок 188 сантиметра , и в момента тежа 98 килограма. Преди няколко години се занимавах активно със спорт, тренирал съм волейбол около 5 години. Относно краката нямам много въпроси, добре и симетрично развити са, добър прасец доста оформен, също така и бедрата ми не са толкова зле. Работата ми в момента не е уседната , ако мога така да се изразя. И сега идват въпросите ми . :smiley4 Ще се опитам малко да ги систематизирам защото са няколко.
1.
-интересувам се от някаква примерна диета (НВД) за да мога да сваля някои и друг килограм. Ако е удобно с примерно меню кога, по колко и какво да ям.
2.
-също така мисля че най проблемната ми мускулна група е корема, имам натрупване на мазнини, във всяка една част от корема. Немога да кажа че имам много голямо “шкембе” , но не ми допада. Как да го тренирам и по колко пъти в седмицата.
3.
-нямам много време за фитнес, понеже съм обвързан с работата ми от рано сутрин до вечер, 5 дни в седмицата . Така фитнес залата нямам как да я посещавам, за голямо съжаление :( За сметка на това съм се снабдил с този вид тренировъчна машина за домашна употреба ето и една снимка да добиете представа :) http://media.snimka.bg/s1/2911/032065826.jpg?r=0
3.1
-интересувам се може ли с нея в къщи да заменя до някаква степен посещенията във фитнеса
3.2
-кога коя мускулна група да тренирам и кога да вкарам кардио тренировките. Машината разполага с 50 кг тежести, колко повторения и с колко кг да тренирам всяка една група
4.
-интересувам се според Вас добре ли е да се приемат някакви хранителни добавки и суплементи
Надявам се да сте добили представа какво бих желал да постигна и също така се надявам за много съвети относно кое, как и кога да правя за да мога да постигна целите които съм си възложил. Ще се радвам да споделям с Вас всяко развитие относно моя казус. Очаквам и всякакви упреци и укори стига да са градивни, в което и не се съмнявам. Опитал съм се да представя най кратко , точно и ясно това което имам за намерение да направя , заедно с Вашата помощ.
Оценявам отделеното внимание и чакам отговори, съвети , препоръки и критики !
Също така ,ако темата не е в правилния раздел моля да бъда коригиран.
[url=http://media.snimka.bg/s1/2911/032065826.jpg?r=0]