26.11.13
21:52
Искам да ви попитам каква е обичайната структура на коремните мускули, по-точно въпросът ми е как са разположени отделните “плочки”? Конкретно ме интересува дали е нормално да има 4 над пъпа и 2 под него или и шестте са над него? Т.е искам да попитам дали например Лазар на тази снимка има 6 плочки над пъпа или просто най-горните две са очертания, предизвикани от релефа, а реално най-долните две не се виждат? Вероятно въпросът ми звучи малко малоумен, ама се чудя дали моята структура е нормална, тъй като усещам, че имам 4 над пъпа и 2 под него, но нямам такива очертания точно под гърдите...
26.11.13
22:37
На всеки е различно.Аз лично имам общо 5 плочки,3 отляво и 2 отдясно.Някои пък имат 8…Всеки е индивидуален.Аз примерно плочките ги изкарвам с 1 месец диета и кардио,има хора,които се борят с години.Всичко е до ген...
26.11.13
23:22
Вариации има различни. Давам ти за пример Арнолд, чийто корем не е бил кой знае какво, лично за мен.
26.11.13
23:32
казано от Владислав Андонов на 26.11.13, 23:22:
Вариации има различни. Давам ти за пример Арнолд, чийто корем не е бил кой знае какво, лично за мен.
Но за сметка на това,гърдите са му били ебаси широките и са стигали ебаси ниското,като тухли 4ки :Д
27.11.13
00:02
Е да, но говорим за пресата. Тя и ръката му е била, колкото краката ми, но това е отделен въпрос. :D
27.11.13
00:59
казано от Владислав Андонов на 26.11.13, 23:22:
Има 1 негър с дълга коса, колега на бате Лазар Ангелов ,не му знам името ,ама има ебаси симетричната преса..
27.11.13
01:16
За Ulisess ли говориш? Той е единствения негър с дълга коса, който да е колега на Лазчо Ангелов, за който мога да се сетя.
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 27.11.13 01:18.
27.11.13
01:25
казано от Владислав Андонов на 27.11.13, 01:16:
За Ulisess ли говориш? Той е единствения негър с дълга коса, който да е колега на Лазчо Ангелов, за който мога да се сетя.
Да същия.:) Сега като го погледнах в гуглето е точно той.
27.11.13
16:01
Арнолд е от времето ,когато пресата не е проблем,позира се често във вакуум поза.Гледах някакво видео от зората на бодибилдинга,културист поканен в толк шоу.Човека близо половин час стоя във вакуум поза.Винаги съм се чудел защо несъразмерна,разминаваща се преса като на Jay Cutler,не се смята за недостатък.Ясно,дължи се на генетика,но нали целта на културизма е перфектни пропорций(каквото и да означва това).
27.11.13
22:31
Може и обикновена клинична анатомия, но с учебник не се обхваща всичко. Има си отделен абзац в моят учебник, в който пише че има различни вариации.
Е за мен Бамес е един от най- добрите в бранша. Освен медицинско има и художествено образование, анатомията му е по опростена в някои отношения, всички скици в нея са лично негово дело- именно и за това е толкова специален. Всички художници започваме да се учим по неговата анатомия, също така и по истински скелети и черепи.
28.11.13
00:09
Разбирам те. На упражнения по анатомия, асистентите ни използват основно Sobotta и Sinelnikov, които са доста добре, но често някои мускули са твърде изопачени, а на труповете не се виждат по същия начин. Докато един колега не намери много интересен атлас-Pernkopf. Историята му е доста интересна, от концлагерите са изпращали свежи трупове на евреи и той е правил дисекциите, доста перфектно, около него художници са илюстрирали всичко, детайлно.
28.11.13
12:00
казано от Владислав Андонов на 27.11.13, 01:16:
Ако говорим за негър с дълга коса, няма как да се пропусне Кай, ако ги разделяш по вид на трениране мога да приема за Улисес.
28.11.13
16:14
Колега на Лазарчо говорим, те се разделят към малко по-специфична група.