Хранителен режим и тренировки- мнения :)

Здравейте! Реших за кратко да опитам НВД и понеже напоследък започнах да свалям доста бързо( тренирам от около 4 месеца), смятам да продължа. Проблемът е, че днес много прекалих с въглехидратите, но след като разбрах, че НДВ е моят режим, вече няма да се откажа. Ето и примерното ми меню за утре:
1. Закуска: 1 кофичка нискомаслено кисело мляко 0,1%, 2 твърдо сварени яйца или 3 белтъка с извара
2. Обяд: Варено заешко със салата от маруля, репички и краставица
3. Вечеря: Омлет от 3 белтъка, извара и салата

Понеделник- Фитнес, 2 часа- крака, 15 мин. кардио( бързо ходене с постоянен наклон 15)
Вторник- Бицепс, трицепс, корем, 20 мин кардио( същото)
Сряда- Бокс (1.30 мин.)
Четвъртък- почивка
Петък-Бокс
Събота- Крака, корем и кардио(20-15 мин.)
Неделя-почивка

1.Въпрос- На ден си позволявам по 1 плод, но в колко часа е препоръчително да бъде, след като фитнеса ми е в 17:30, а бокса в 16:00?
2. В почивни дни мога ли да приемам САМО белтъчини (2х в седмицата)
3. Ще помоля за съвети и корекции в режима и тренировките
...
Мерси много! :)

Мисля, че в други твои теми вече ти се дадоха съветите да не отделяш жълтъците от белтъците, както и че е по-добре да ядеш пълномаслено мляко, а не нискомаслено, тъй като е пълно с боклуци. Отделно ти самата беше пуснала тема за това дали е по-добре да си ядеш домашното кисело мляко или да си взимаш от магазина, всички те посъветваха да ядеш домашното..... следователно защо искаш мнения и препоръки, след като изобщо не те интересуват :)
Като си на НВД това значи, че калориите ти трябва да идват главно от протеин и мазнини. Аз не виждам мазнини в твоя режим и това е грешка за мен.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 29.11.13 22:45.

За млякото- още одеве като си помислих, реших да поправя- няма да заменя домашното, и това с нискомасленото е кофти,да.. относно мазнините- зехтин в салатата и няколко лешници или бадеми на закуска.. а за жълтъците- не знам, може би е някакво мое внушение, но аз и ям много яйца, страх ме е да не прекаля със тях.. :)

29.11.13
23:38

Като ги ядеш без жълтъка губиш много,че е най-вкусната част и най-хранителната(50% от калориите яйцето,дори повече това е само от мазнините в жълтъка),която съдържа полезен холестерол.
Ядеш толкова белтъци защото,белтъкът се състои основно от вода (87%) и белтъчини (13%) и не съдържа холестерол и почти никакви мазнини и на практика почти не те хранят.

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 29.11.13 23:41.

30.11.13
02:14

1.Нема амааа псилютно никакво значение къде шти е плодчето
2.Ако имаш възможността да го правиш и можеш да си набавиш всички нужни калории само от белтъци.
3.Яйцата и с по 2 жълтъка да бяха ида ги ядеш и двата няма как да прекалиш!

П.С. Сори за айляшкия език в първата точка ама въпроса е такъв и не се сдържах.

Мерси, хора! Вече включих и жълтъците, и по малко домашно масло+домашно кисело мляко- останах сита доста време, което за мен си е напредък, а и ми е по-вкусно! :D :)

ЯЯ

01.12.13
09:20

Ако продължаваш да се храниш по този начин скоро ще станеш невидима. Съсипваш си здравето, но то си е твое. Заешко? Това е толкова извратено. И ти обичаш животните, нали? Опитай конско.

Чакай малко! Разбирам, че храната ми е малко, и  я увеличих. Но вегетерианка ли трябва да стана? Месото ми е необходимо, независимо дали е заешко, пилешко или телешко, животното е убито, така или иначе.

казано от Ясен Янков на 01.12.13, 09:20:

Ако продължаваш да се храниш по този начин скоро ще станеш невидима. Съсипваш си здравето, но то си е твое. Заешко? Това е толкова извратено. И ти обичаш животните, нали? Опитай конско.

Кое му е извратеното? Не говори глупости. Така както можеш да ядеш конско и не ти се вижда извратено, така можеш да ядеш и заешко. Ако става въпрос за протеините в едното и другото, това е отделна тема. Яж си съвсем спокойно заешко особено пък ако е и домашно, както и всякакъв друг вид месо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1