Програма за 16 годишен

01.12.13
20:21

Здравейте , аз съм на 16 години висок съм 173 см и тежа 63 килограма.Спортувам футбол и волейбол често , но не се се занимавам с фитнес.Разполагам с тежести в домашни условие което ще рече : лост прав 120 см 4по5кг 2по2’5кг и 2по 1’25кг и лостове за дъмбели 2.Като по малък бях пълен и свалих 10 килограма с правилна програма за хранене , в момента имам чувството че отново изглеждам дебел може би , защото защото нямам стегнати части не знам ... Ще Ви помоля ако може да ми предложите правилната програма за трениране , решил съм да взимам казеин и креатин.ПРавилни ли насоки имам?Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1