Anabolic Amino Creapep Amix vs Muscle Pharm BCAA

06.12.13
02:20

Здравейте,

някой пробвал ли е новата форма бцаа на Amix - Anabolic Amino with Creapep. Чудя се дали да не я опитам, а под чудя се, имам впредвид че ме човъркат и Muscle Pharm BCAA 3:1:2, заради големите мг дози на левцин, изолевцина и валина.

Прикачам малко инфо към етикетите на 2та продукта, ако получа мнения от някой пробвал, ще е добре.

Anabolic Amino AMIX

MP BCAA

06.12.13
09:35

Е много ясно че Muscle Pharm .. виж грамажа на BCAA в амикса то те са комплексни аминки по добре чисто бцаа :)

06.12.13
13:16

Според мен по-добрият вариант са комплексните аминокисеини, защото от БЦАА-то ти трябват големи дози за да има реален ефект. По 8 капсули е дозата, което прави минимум 16 на ден, това ги прави мега неизгодни. Ако искаш да пиеш BCAA има доста по-добри варианти.

06.12.13
14:30

Мен ме блазни малко новата формула на Амикс, щото гледам допълнена и от креатин и някав протеин и прочие, бая неща има. Ама пък тия 250 хапа на МП, 3000 мг левцин, 2000 мг валин и 1000 мг изолевцин, 2-3 пъти по-силно идва от мг на Amix.

Аз в момента пия BCAA на Dymatize Complex 2200, там милиграмите са съответно 1100/550/550 и ги пия по 8 хапчета, 4 преди и 4 след тренировка с протеин на Syntrax. Ако има нещо което ще е неизгодно в изброените продукти, то това което пия в момента може би е неизгодното. 44 лв, са тия на MusclePharm за 250 хапчета, като ще ги взема с около 20 % отстъпка на 34-5 лв. Смятам че си струва. Даже може да намаля приема на 6 хапа заради по-силната доза, не знам...

06.12.13
17:48

Още ли има хора, които купуват аминокиселини/бцаа на капсули. Това си е престъпление да приемаш по 20 капсули на ден за 10гр. аминокиселини. Насочете се към прахообразни форми на аминокиселни или в краен вариант на таблетки.

11.12.13
18:44

За цялата серия с амино креа пеп чувам много добри неща и ме блазни да пробвам. Мисля, че си заслужават и отзивите са добри.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1