06.12.13
20:36
Привет! Името ми е Емили. На 16 съм от гр. София. (wave)
От близо 2 години се боря с килограмите. Висока съм само 157см,но бях на път да стана 70кг. Имам поликистозни яйчници и имах хормонален дисбаланс, който допълнително ме затрудняваше. Наложи се да пия хапчета Диане 35, от които следваше да качвам, но в тази битка успях да поддържам 63-65кг 6 месеца. Когато спрях хапчетата започнах лека по лека да свалям. Опитвах всякакви чайове, билки, хапчета Vitaslim, дъвки, както и куп измислени диети, но нямах резултат.
С програмата Insanity Deluxe на Shaun T, успях да сваля около 7/8кг. В началото на лятото бях 61кг и се възползвах на макс :D от жегите, разходките, прясната риба, плодовете. Успях да сваля на 54кг, което беше някакво чудо за мен. :D Възнамерявах да продължавам с кардиото, но благодарение на Петя Георгиева разбрах какво наистина харесвам и за какво е създадено тялото ми. Тя ми помогна да осъзная какви са плюсовете от тежестите при жените и до ден днешен се допитвам до нея, когато имам нужда от съвет. Освен помощта в тази област, Петя ми помогна да променя вижданията си за света, да мисля положително, да вярвам в себе си. Ако мога някога да опиша всичко, което Петя е направила за мен ще напиша цяла книга :D за това да се върна на темата.
Започнах с най-основните упражнения, но сега вече имам по поне 3,4 за всяко мускулче от тялото си. Тежа 56,57кг, но въпреки това не съжалявам за качените килограми, чувствам се и изглеждам по - добре!
Само напред и нагоре! Мислете положително, вярвайте в себе си! Единственият ви опонент е човекът от огледалото!
Целувки, Емили (nlove9)
06.12.13
20:47
Едно голямо БРАВО от мен за положителните емоции и успеха :)
06.12.13
22:48
Забрави да споменеш за баничките цяло лято от алейте.
07.12.13
08:54
За да сваля почти 10 килограма едва ли съм яла банички, още повече вечерта. Хич няма и да се ядосвам, смешка, цял профил си направи, за да ме нахраниш. Нямам думи.... :D :D :D :D :D :D :D :D
07.12.13
10:09
казано от Емили Йотова на 07.12.13, 08:54:
За да сваля почти 10 килограма едва ли съм яла банички, още повече вечерта. Хич няма и да се ядосвам, смешка, цял профил си направи, за да ме нахраниш. Нямам думи.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Важното е ти самата да си доволна от резултата и да продължаваш напред :-)
07.12.13
10:17
Абсолютно! :)
07.12.13
17:18
Благодаря ти за всичко! Обичам те! <3