07.12.13
09:59
Здравейте на всички, от 5 години се занимавам с бойни изкуства (Бокс), но съм в доста слаба категория до 66 кг, а съм висок 1,78. Реших да спра за 5-6 месеца с тренировките, понеже искам да кача с 8-9 килограма отгоре. За целта си взех Гейнър на марката SCITEC, както и креатин монохидрат на марката AMIX. Надявам се да са ми верни другари към моята цел, през тази зима. Главно целта ми е да качвам максимум 3-4 месеца, като тренирам с 5 интензивни тренировки във фитнеса всяка седмица (имам добра програма), след което ще започна фаза на чистене. (Забравих да спомена, че съм на 18 години и съм ученик)
Понеже съм на училище реших режима ми да е нещо такова :
1 Хранене 06:45
100 грама овесени ядки с кисело мляко
2 Хранене 10:35
1 Пилешка пържола (100-150гр)
1 Банан
3 Хранене 14:15
1 Консерва с грах (300 гр)
50 гр фъстъци
1 Банан
1 Доза Креатин
———————————————
ТРЕНИРОВКА 15:00 - 17:00
———————————————-
4 Хранене 14:15
1 Консерва Риба Тон
1 Кисело мляко
1 Доза Креатин
1 Доза Гейнър
5 Хранене - 19:30
Не съм го измислил
6 Хранене - 22:00 (Преди лягане)
Не съм го измислил
Сигурен съм, че в режима ми ще има доста грешки (сам го направих, по това което четох, в темата за ВВД) Надявам се да ми помогнете с ценни съвети, които да ме доближат до моята цел :) Моля да ми помогнете да коригирам грешките :)
Сметни си калорийния баланс и съотношението Б:В:М, което ти нужно. После изчисли дали си го набавяш от тази храна, която си описал. Ако си в калориен излишък - ще качваш, ако си в калориен дефицит - ще сваляш.
Ето едно мое мнение: Мисля, че въглехидратите са малко.
В 19:30 сложи ориз или картофи с още нещо, например месо.
В 22:00 сложи някакъв бавен протеин, например извара.