12.12.13
01:01
Здравейте, начинаещ съм в залата (с 2 месеца стаж) и искам да ви попитам: Когато правя упражнения за две мускулни групи в един ден, да правя всички за едната и после за другата или да ги редувам? Кои са предимствата на едното и на другото? Питал съм хора във залата - всеки казва различно :D Благодаря предварително :)
12.12.13
01:16
На този етап, започни с кръгови тренировки докато въведеш тялото си в някаква прилична форма. Когато започнеш сплит тренировки прави както е описана самата тренировка. Ако е описано да редуваш упражненията давай така, или обратното съответно. Съветвам те да влезеш в сайта и да разгледаш програмите за начинаещи.
Съвет-направи си дневник във форума и описвай дните си. Хранене, тренировки и така нататък, така по-компетентните съфорумници биха могли да ти дадат съвет на базата, която си описал.
Поздрави :)
12.12.13
08:32
Ами там е работата, че като започнах не бях изобщо информиран и започнах от самото начало със сплит. Сега ако започна кръгови няма ли да е един вид стъпка назад или няма проблеми?
12.12.13
14:11
На два месеца стаж не пречи.
12.12.13
18:28
Кръговата тренировка,а и като цяло тренировката на цялото тяло в 1 ден е 2 стъпки напред винаги, независимо дали си тренирал 10 години по сплит или 2 месеца.