Пътека за бягане?

12.12.13
12:11

Здравейте! Момче съм на 14 и искам нашите за коледа да ми купят бягаща пътечка. От известно време ходя на един фитнес и там няма къде да се правят кофички, затова хората там ползват бягащите пътечки за кофи. Искам да попитам , като избирам бягаща пътека, всичките ли са достатъчно здрави , че като се хвана за дръжките , да не се чупят и да мога да ползвам уреда и за кофи, не само за тичане?

Ако можеш да си позволиш бягаща пътека,значи можеш да си позволиш и прилично обзаведен домашен фитнес.Второто е за предпочитане.Бягаща пътека до 500 лева не си струва парите...над 500 още по-малко ;) Да правиш кофички на пътека пригодена за домашни условия, не е от най- разумните неща,които ми идват наум.Колко пари ще ти кихнат дъртите :D ?

Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 12.12.13 16:19.

12.12.13
19:15

Към 400 - 450 лв. не повече.

06.01.14
22:45

Здравейте! Искам да си купувам бягаща пътечка за коледа. Разбрах , че механичните не си струват и ,че за нищо не стават. Гледах в много магазини , но се намерих такава , каквато искам( електрична , до 16 км/ч , до 800-850 лв). Отбих се в технополис и видях една за около 750лв. да отговаря на изискванията ми , изглежда добре и мери пулс,разстояние,време,скорост,калории. Не попитах за марката. Струва ли си според вас?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1