06.06.05
22:01
здравеите бих искал ако на някой му се занимава да ми помогнете в изграждането на хранителен режим аз до сега нищо не съм измислил и разчитам на по опитните от мен
доколкото рзбрах трябжа да си напиша някои от физическите данни:
години 17
ръст 200 (малко е доста :) )
тегло 78кг (знам че е малко за височината ми и за тва пускам темата, не се смейте)
ако трябват другите подромности ще кажа, питайте
до сега не съм и виждал как изглежда една хранителна програма
знам че трябва да изчислявам калориите за сяко ядене и за деня
ще Ви помоля да ми помогнете за всичко тоест :
каква храна, колко количество, абсолютно всичко
збравих да напиша че тренирам баскетбол по 5 пъти в седмицата
и мисля да правя тези програмите за фитнес които са сложени тук в сайта ако искате да ми кажете и по полезна спициално за мен фитнес програма, няма да ви се разсърдя
пич,ако започнеш фитнес ще се счупиш,не са особено съвместими,ако все пак искаш ще трябва яко плюскане,и със сигурност суплементи
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Относно тренировките си се ориентирал. Мога да допълня да не се притесняваш да изпускаш тренировка ако си невъзстановен. Натоварването наистина щер ти дойде множко (поне в началото).
Относно хранителната програма ти предлагам да прочетеш в сайта за хранителните режими за покачване на тетгло. След това опитай да си съставиш меню, пусни го тук и ще получиш оценки и коментари. По този начин ще се развиваш и ти. Ако чакаш винаги на готово, рано или късно ще изпаднеш в неприятна ситуация.
Поздрави
07.06.05
23:28
мерси много чел съм статията и горе долу съм запознат и ще започна да си правя програмка и ще я пусна тук да ви видя мненията ви
темата може да бъде изтрита
[quote author=“freakster”]пич,ако започнеш фитнес ще се счупиш,не са особено съвместими,ако все пак искаш ще трябва яко плюскане,и със сигурност суплементи
И аз съм категорично на това мнение. Каквото и да се прави, човешкото тяло не може да издържа на “нечовешки” натоварвания. :D
Трябва да се направи компромис, а якото плюскане + суплементи си е просто задължително, без тях дори клони към мазохизъм.
Поздрави и умната.