начинаещ

TH

06.06.05
22:01

здравеите бих искал ако на някой му се занимава да ми помогнете в изграждането на хранителен режим аз до сега нищо не съм измислил и разчитам на по опитните от мен
доколкото рзбрах трябжа да си напиша някои от физическите данни:
години 17
ръст 200 (малко е доста :) )
тегло 78кг (знам че е малко за височината ми и за тва пускам темата, не се смейте)
ако трябват другите подромности ще кажа, питайте
до сега не съм и виждал как изглежда една хранителна програма
знам че трябва да изчислявам калориите за сяко ядене и за деня
ще Ви помоля да ми помогнете за всичко тоест :
каква храна, колко количество, абсолютно всичко

збравих да напиша че тренирам баскетбол по 5 пъти в седмицата
и мисля да правя тези програмите за фитнес които са сложени тук в сайта ако искате да ми кажете и по полезна спициално за мен фитнес програма, няма да ви се разсърдя

06.06.05
22:15

пич,ако започнеш фитнес ще се счупиш,не са особено съвместими,ако все пак искаш ще трябва яко плюскане,и със сигурност суплементи

07.06.05
08:48

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Относно тренировките си се ориентирал. Мога да допълня да не се притесняваш да изпускаш тренировка ако си невъзстановен. Натоварването наистина щер ти дойде множко (поне в началото).
Относно хранителната програма ти предлагам да прочетеш в сайта за хранителните режими за покачване на тетгло. След това опитай да си съставиш меню, пусни го тук и ще получиш оценки и коментари. По този начин ще се развиваш и ти. Ако чакаш винаги на готово, рано или късно ще изпаднеш в неприятна ситуация.

Поздрави

TH

07.06.05
23:28

мерси много чел съм статията и горе долу съм запознат и ще започна да си правя програмка и ще я пусна тук да ви видя мненията ви

темата може да бъде изтрита

07.06.05
23:38

[quote author=“freakster”]пич,ако започнеш фитнес ще се счупиш,не са особено съвместими,ако все пак искаш ще трябва яко плюскане,и със сигурност суплементи

И аз съм категорично на това мнение. Каквото и да се прави, човешкото тяло не може да издържа на “нечовешки” натоварвания.  :D

Трябва да се направи компромис, а якото плюскане + суплементи си е просто задължително, без тях дори клони към мазохизъм.

Поздрави и умната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1