07.06.05
09:56
Това .. възможно ли е? http://www.erlebnisladen.de/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cgi?showd570,,9901734
Днеска гледах рекламата за първи път и.. яко убедително изглежда, НО това е ВеЕс Телешоп и .. нямам никакво доверие :shock:
Кое дали е възможно? Единственото, което мога да кажа е, че определено е безсмислено.
07.06.05
14:40
Не е безмислено. Ако имаш смазани прешлени, или други повреди по гръбнака определено си струва!
Струва си ако имаш парите. Не слагам шаблон “не си струва”, а обратрното - толерирам го! Ако си изобретателен - направи си го сам уреда!
Диментиев си е правил редица такива уреди, именно гледайки рекламите на ВС Телешоп! И ефекта е налице.
Така че, не удобрявам мнения от рода “не си струва”, при положение че не си го ползвал продукта!
Eми мои познати са си купували такива уреди , и няма добри отзиви за тях , та от там и аз си правя изводите .
Аз имам някава модефикация на този уред и няква прожина ВЦ-то от преди години. Никъв ефект, но като не тренирах в зала ме стягаха :)
по-здрави
Давам непрофесионалното си мнение а то е: уреда е слабоефективен, но не и неефективен!
Абе, концетрира се в една област и не засяга нищо друго! Тогава тренираш основно тази област, което е малко тъпо! По хубаво измисли нещо във фитнеса!
БТВ: Имах една приятелка с масажор с лента, който вибрира, та тя си го слагаше на корема да и го стяга, така че в момента изглежда супер смешно, защото корема и на едно определено място изглежда стегнат, на останалото е отпусната кифла :lol:
И аз давам непрофесионално мнение, а то е... с тоя уред според мен единствено мързелите имат ефект!
Усмивки...
:P :P :P
тия мързеливи американци заразиха и останалата част от света с техните измишльотини
[quote author=“freakster”]тия мързеливи американци заразиха и останалата част от света с техните измишльотини
Тук не става въпрос за мързел, а за маркетингови трикове и в повечето от случайте с фитнес глупустите, за измама.
[quote author=”Чукундур”][quote author=“freakster”]тия мързеливи американци заразиха и останалата част от света с техните измишльотини
Тук не става въпрос за мързел, а за маркетингови трикове и в повечето от случайте с фитнес глупустите, за измама.
а тоя маркетингов трик не е ли основава на мързела в хората
“без излишни натоварвания,само за няколко минути дневно..и вече сте с префектното,винаги желано тяло” -