Избор на протеин

17.12.13
14:38

Здравейте!Имам опит във фитнеса и начина на хранене. 20г. 1.82, 77 кг
Работата ми е свързана главно със движение.На ден минавам по 10-15-20 км пеша на бавни обороти, според зависи колко часа ми е смяната.През 3-4 часа се зареждам със храна,но искам да вкарам и протеин / гейнер и бустер.Вие какво бихте ми препоръчали суроватка или гейнер ?
При толкова вървене усещам как започвам да се изфибрям, но имам желание да кача кг.Попринцип гена ми е , всичко което ям ми се лепи.Хем съм сух, хем съм омазнен.Ограничавам се от тестени изделия , но ... : )

1.Whey-shake
2. Pure whey
3.Gold standard
4.American-standard

Кои бихте ми препоръчали ? Очаквам и предложения за гейнер, понеже никога не съм пил такова нещо.Смятам , че много ще омазня с него - не знам защо.

Благодаря, предварително!

За гейнерите като клас суплементи сме говорили много.
От изброените протеини аз бих купил един от първите два (този с по-добра цена).

Добре помисли дали наистина се налага да приемаш протеин от добавка, т.е. дали проблемът с храненето наистина не може да бъде разрешен по друг начин. Още по-добре помисли дали приемането на протеин ще ти осигури търсения ефект, след като храненето ти е компромисно. Приемането на протеин на прах няма пряка връзка с увеличаването на мускулната маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1