20.12.13
20:36
Здравейте!
Мисля да започвам да ходя на фитнес и си избрах този Pulsefit.Някой има ли впечатления за него.Цената е около 800 лв на година и включва всички зали (фитнес,басейн,спа център и др.) Достъпа наистина ли е неограничен и кои неща се заплащат допълнително например?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.03.17 18:34.
20.12.13
21:50
Наистина е неограничен :)Каквото е описано, че ти влиза в цената - влиза. Като зала - залата е супер, има абсолютно всякакви уреди, така че откъм това проблеми няма да имаш. Може би една от най-добре оборудваните зали в БГ - на третия етаж има даже специфични уреди за кросфит комплекси като въжета например (поне до преди 2-3 месеца ги имаше). Моят съвет е обаче да избягваш да ходиш вечер, защото тогава е лудница - фитнесът наистина е голям, но вечер е препълнен. Аз лично ходя там 2-3 пъти седмично от почти година, доволна съм от залата, има други неща, които ме дразнят, но те не са свързани със самата база.
20.12.13
22:52
За съжаление нямам възможност да ходя в друго време освен вечер след 19:30, но мисля че не е чак такъв проблем.Много благодаря за отговора!!!
20.12.13
23:32
Мислех си, че аз не си знам парите, ама явно има много по-хахави хора...
20.12.13
23:48
Залата е една от най-добре обурудваните в БГ. Цената си е солена, но ако можеш да си го позволиш фитнеса е страшен. Един познат ходи там от доста време и е много доволен.
21.12.13
09:01
Типичен женски фитнес :) Идеален за свалячи и златотърсачки. Шефа е забранил да има дъмбели повече от 30 кг, за да не ходели яки животни там. При единственото ми посещение, всяка една моя капка пот се бършеше старателно от едно гейче с парцалче :) Общо взето добър подиум за показване на маркови анцузи и плочки.
21.12.13
09:46
казано от Alex Ivanov на 20.12.13, 23:48:
Залата е една от най-добре обурудваните в БГ. Цената си е солена, но ако можеш да си го позволиш фитнеса е страшен. Един познат ходи там от доста време и е много доволен.
Цената изобщо не е солена, ако говорим само за посещение на фитнес зала - за фитнес с такива мащаби 45 лв на месец /толкова плащам аз/ не смятам, че са много, напротив даже. Като в тази цена влизат и всички групови занимания + 50 % намаление за СПА-то. Има опция и за плащане на всеки месец, а не цялата сума на куп- цялата излизаше 400 и нещо. Когато обаче говорим вече за карти, които включват и други екстри - тогава цената става солена:)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 21.12.13 09:47.
Фитнеса може да е добре оборудван,но спа-то е под всякаква критика, а за персонала и шефовете да не говорим. Там персонала се сменя на 20 дена, защото гонят служителите си без да им плащат. Пълно е с киселяци и ку***тини,които търсят спонсори. Всички се “представляват”.Често има кражби на лични вещи като телефони. Атмосферата е напрегната,защото шефа им ги стяга за всичко, ако днес е станал на криво. Повечето не се усмихват. Цените непрекъснато се променят, днес офертата може да е 800 лева на година, след 2 месеца може да е 500 лева на година, след още 2 месеца може да е 1300 лева на година - всичко зависи от настроението на шефа. Не бих тренирала там повече!
Мнението беше редактирано от Oceanborn на 21.12.13 13:54.
21.12.13
15:52
казано от Adriana Dacheva на 21.12.13, 09:46:
казано от Alex Ivanov на 20.12.13, 23:48:
Цената изобщо не е солена, ако говорим само за посещение на фитнес зала - за фитнес с такива мащаби 45 лв на месец /толкова плащам аз/ не смятам, че са много, напротив даже. Като в тази цена влизат и всички групови занимания + 50 % намаление за СПА-то. Има опция и за плащане на всеки месец, а не цялата сума на куп- цялата излизаше 400 и нещо. Когато обаче говорим вече за карти, които включват и други екстри - тогава цената става солена:)
Не знам за теб, но за мен 800 лева на куп са си бая пари. Имайки предвид, че мога да дам 2 пъти по-малко другаде. Хубавото на залата е обурудването, мен лично ме интересува това и да не е фрашкано.
21.12.13
16:34
Силовата зала е скапана и не става за сериозна тренировка: няма тежести, няма тежки дъмбели, лостовете са по-къси от стандарта, но затова пък по-дебели и неудобни за хващане, не може да се хвърля, няма пространство и таванът е нисък. А великата противобактериална настилка вони на рециклирани гуми, че не се трае.
Иначе машини бол - ако това търсиш. И СПА-то ми се стори добро, но само го разгледах.
Хареса ми, че има три стойки за клек, ама с тези лостове и смешни тежести - не става. Иначе предлагаха възможност за еднократно еднодневно посещение - ползвай я и виж.
А да - съблекалнята е много скапана с едни малки шкафчета, в които ако прибереш костюм, че го извадиш на салата.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.12.13 16:42.
21.12.13
16:39
Не знам за теб, но за мен 800 лева на куп са си бая пари. Имайки предвид, че мога да дам 2 пъти по-малко другаде. Хубавото на залата е обурудването, мен лично ме интересува това и да не е фрашкано.
Еми кой те кара да ги даваш тия 800 лв на куп:) Както казах, аз имам обикновена карта за фитнес, която даже плащам разсрочено.
казано от Oceanborn на 21.12.13, 13:54:
Фитнеса може да е добре оборудван,но спа-то е под всякаква критика, а за персонала и шефовете да не говорим. Там персонала се сменя на 20 дена, защото гонят служителите си без да им плащат. Пълно е с киселяци и ку***тини,които търсят спонсори. Всички се “представляват”.Често има кражби на лични вещи като телефони. Атмосферата е напрегната,защото шефа им ги стяга за всичко, ако днес е станал на криво. Повечето не се усмихват. Цените непрекъснато се променят, днес офертата може да е 800 лева на година, след 2 месеца може да е 500 лева на година, след още 2 месеца може да е 1300 лева на година - всичко зависи от настроението на шефа. Не бих тренирала там повече!
Точно това имах предвид в по-горния си пост като казах, че има други неща, които ме дразнят. Ще добавя и това, че има сиг 20 телевизора, но дистанционните на всичките са само с един чифт батерии, който се върти през всичките. Кантарът в съблекалнята не работи (батериите му не са сменяни), откакто аз ходя там - демек от година. Това за персонала е точно така и много дразни. Но аз затова ходя сутрин в 8 :) Нито има хора, нито нещо е станало, та всички да са намръщени:Д А за кражбите не мога да кажа, аз нямам такива наблюдения.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 21.12.13 16:43.
22.12.13
10:35
Интересно....ще го разпитам по-подробно въпросния за какво иде реч, може би в различните им зали е различно знам ли.
26.01.14
10:55
Аз също останах с лошо впечатление от клуба. Освен с неприветливото отновение на рецепцията(едва във форума разбирам, на какво се дължи) и пантофките, които продават, и с които можеш да се пребиеш на плочките, се прибавя и изборът им на клиенти. Поствам писмото, което изпратих до фитнеса, за да добиете по-ясна представа:
“Искам да Ви информирам, че изцяло съм разочарована от политиката Ви за безплатните карти!
Подвеждате потенциалните Ви клиенти, с едноседмично посещение, но никъде не съобщавате, че то се осъществява единствено след преценка на мениджърите Ви и попълнените от нас анкети.
Аз и моя приятелка бяхме подведени по този начин доста некоректно. След обаждане от Ваша страна да отидем във фитнеса на бул. “България”, за да си вземем картите, естествено ние се отзовахме. Бе проведен разговор с един от мениджърите и попълнихме анкетите Ви. Заявиха ни, че всъщност трябва да изчакаме още два дни, тъй като в момента нямало карти и ще ни се обадят като са готови. Съответно ползвахме услугите само за дадената вечер.
Изумява ме не друго, а логиката след като сме дошли за спа предложенията Ви, явно не сме потенциални бъдещи клиенти за Вас. Седмица вече нито аз, нито приятелката ми сме потърсени за въпросните карти. Въпреки, че клубът и на мен, и на нея ни е удобен- буквално за 15 мин. сме до фитнеса и бях убедена, че ще ползвам груповите Ви занимания по зумба. Дори пролетния си график за месеци напред промених в тази посока. Сега единствено съм разочарована от фирмената Ви политика и набирането на брой клиенти, съответно избирането им!!! Съвет- не го правете по този начин, лоша реклама е !”
27.01.14
15:29
“Пулс” е собсвеност на ‘Флоримонт’. Дори след като нещо е създадено с измамно лъскава фасада с цел препиране на пари, когато собствениците му са с мисленето на класически деветдесетарски мутри, няма как да има нещо нормално и в условията за клентите и за служителите.
03.06.14
12:11
преди седмица или две получих обаждане от хотел в Банско, където бяхме отседнали за няколко дни (хотела е много добър, спа, обслужването, всичко на супер ниво!) с информация, че имам право за еднаседмична безплатна карта в Пулс. Не мога да кажа, че мног се зарадвах, но понеже беше точно една седмица преди края на месец и току що бях се върнала от чужбина имах точно една свободна седмица в спортния клуб, който посещавам редовно групови занимания. Така или иначе търсех фитнес клуб, да ходя там през обяд или 1-2 пъти седмично допълнително, към груповите ми занимания и реших да видя, 2 мин от работното ми мясо. Е! отивам....първо което ме посреща е някакво момиче (нещо като специалист по продажби на клиентски карти), която започва да ми държи тон (може би финеса е нейната събственост, просто аз съм тъпа и не зная), не мога да обясня на български, но нещо като “кисела” “незадоволена” “мислеща за голмо нещо” би било близо. ок! обясних й, че търся фитнес с треньор за 1-2 пъти седмично, но първо искам да вида дали ще ми харесва и т.п....големи обещания, треньор ...о! даже отделих техен фитнесдиректор! (вау! по-зле от мен изглежа, а не съмдалече от фитнес директор)), попита “седмична ли си карта?” викам “да” и горькото веднага изгуби интерес, сложи ме на пътека за 30 мин, после бях сама, както и да е дойдох да тренирам и си направих хубава двучасова тренировка (подозирам че неправилна, но по добре от никаква) с решението повече да не идвам тук никогда и тръгнах. минава 2 седмици..здравейте, от Пулс ви се обаждат, хареса ли ви? О!ясно много, щом повече не съм идвала, как сигурно личи от посещенията ми, които сигурно сте проверили (същото кислео нало момиче). Объясних й, че ходя да спортувам, а да не се разхождам из модерната зала, искам треньор, правилна тренировка и интерес в очите му. Извинения, елате, ще ви подарим, ще ви дадем. Не ми трябва! ЕЛАААТЕ!утре в 13-00. О, боже, ок. Днеска сутринта, “АЛИЗЕ ГЕНАДИЕВА”! викам не, обаждам се да подтвърдя срещата....Само ми кажете, като бях миналия път, когато ме попита за името ми (въпреки, че мисля ,че от хотела ви дават данните)дадох на девойката ЛИЧНАТА СИ КАРТА с думи “по-добре препешете ги” и сега как мислите, дали ще дойда на среща с девойка, която има толкова високо образователно ниво, че ме нарече АЛИЗЕ ГЕНАДИЕВА, въпреки че се казвам Лариса Христова!!??? и дали ще тренирам там, където фитнес директор не се интересува от посетителите
продължавам да ходя на групови при милите ми Роси и Митко, които ме познават уважават и помагат в стоителство на хубавото тяло, за което страшно съм им благодарна!
Аз лично като цяло съм много доволен от Pulse Fitness and SPA. Това е най-модерната зала, която съм посещавал, отношението винаги е било любезно, винаги са ми предлагали изгодни оферти и никога не са ме карали да се чувствам нежелан посетител в залата. Не знам защо вашите впечатления са негативни, но моите са положителни. За мен е удоволствие да ходя там и винаги да ме карат да се чувствам добре. От друга страна - никога не са ме притеснявали по телефона с “досадни предложения и оферти”. Казано с други думи - фитнеса си е на високо ниво. Който предпочита да бъде bodybuilder и не му се дават пари за fitness club какъвто е Pulse - нека сам прецени за себе си.
11.04.16
15:44
Здравейте, искам да добавя по Темата за фитнес Пулс. Не са коректни с плащането! Опитват се след изтекла едногодишна карта да продължават да взимат месечни такси. Моля, внимавайте :-)
21.06.16
13:43
Фитнесът е на много високо ниво, най-доброто, което се предлага в момента в България. Треньорите са изключително любезни и ми помогнаха да сваля 10 кг, които така или иначе не можех да сваля от 3 години насам. Изключително съм благодарна и определено успяха да ме направят много по-сериозна, когато става въпрос за тренировки.
Това с плащането не е вярно, че взимат пари след изтичане на договора. Най-добрата ми приятелка тренираше до скоро там (по здравословни причини се наложи да спре) и не са й дърпали повече пари след като си прекрати договора. Не си измисляйте неверни твърдения и да заблуждавате хората!
25.07.16
16:45
Внимание!
Веднъж както се запишеш и си дадеш данните да ти теглят от сметката, после няма отърваване. Това, че си теглят по време на договора и нямаш опции за прекъсване е ясно, но може да теглят и доста след това. Случи ми се да спрат да теглят след изтичане на договора и даже да ми потвърдят по телефона, че всичко е изплатено. След около 10 месеца ми изтеглиха 3 вноски за един месец. Писах емайли и даже приложих запис на разговора в който ми казват че съм изплатен. Никакво обяснение не ми се даде защо са изтеглени 3 вноски след както ми е потвърдено че съм приключил с тях. Все едно че не питам нищо. Казаха ми пак да попълня молба за прекратяване на договора.
Подписваш нещо, остава само при тях и после те правят на палячо с различни административни похвати. Пазете си данните или поне гледайте добре сметките след като се откажете да ходите на фитнес. Да, може и да е неволно, но факта е на лице – нямаш идея кога ще се сетят да теглят от сметката ти.
Няма как да ида отново там!
13.09.16
15:58
Интересно как така все се намират единици, на които да са им дърпали пари, пък дългогодишните клиенти не са имали проблем. Толкова ли е сложно да си пуснете една молба за прекратяване, за да не обвинявате после, че някой друг не е помислил за вашите интереси? Аз лично знам колко, кога и къде плащам и си знам и датите. Замръзявала съм си картата 2 пъти и не са ми взимали допълнително суми. Дори съм ималла случаи, когато катата ми е била с недостатъчна наличност и хората ми се обадиха 3 ДНИ преди датата ми на плащане, за да ме уведомят, което си е коректното. Иначе някой, който не му пука, ще подмине обаждането и после ще пише наляво и надясно, как са му се натрупали лихви и тн. Разбирам, че има много завистлива конкуренция, която пише глупости и лъжи навсякъде из нета, но всеки, който прекрачи прага на Пулс, ще се убеди, че това е най-доброто в България!
Мнението беше редактирано от Екатерина Тодорова на 13.09.16 15:59.
13.09.16
18:32
Здравейте г-жо Тодорова,
Радвам се, че некоректното теглене на средства от страна на Пулс не се случва на всеки и че има доволни клиенти като Вас които гледат точно кога какво им теглят. Аз лично нямам време да следя всичко и съм достатъчно наивен да очаквам ако си дам данните на някой, то той да не злоупотребява.
Дано недоволните са изключение, а не обратното.
Ако сте фен на фитнеса Ви разбирам, защото и аз бях такъв. Хората бяха любезни. Не отричам, че сигурно това е най-добрата база в БГ. Наложи ми се да замина в чужбина и за това се отказах. Направих всичко необходимо да си покрия задълженията по текущия договор.
Не че е необходимо да ми вярвате без да ме познавате, но аз искам да кажа, че не съм някой хейтър който пише, защото няма какво да прави. Готов съм да изляза с името си и да се обоснова ако е необходимо. Нямам никаква лична изгода да говоря против когото и да било.
Факт е че, написах какво ми се е случило и мога да го докажа.
1. Имам запис на телефонен разговор в който ми потвърждават, че всичко по моя договор е изплатено и е прекратен преди месеци. Естествено за да се стигне до там, аз съм направил необходимото да ми прекратят договора. (мога да предоставя запис на разговора!).
2. Имам извадка от банковата си сметка където ми теглят 3 поредни месечни такси в рамките на по-малко от месец и това се случва веднага след гореспоменатия разговор (мога да предоставя разпечатката!).
3. Имам кореспонденция по емайл с финансовия отдел на Пулс в която питам защо ми изтеглиха 3 вноски след както са ми потвърдили, че съм изплатен (приложих копие от телефонния разговор) и то месеци след както ми е прекратен договора. Имаше кореспонденция, но тя беше всичко друго, но не и отговор на моите въпроси. (мога да предоставя кореспонденцията по емайл!).
4. Когато си спрях кредитната карта, за да съм сигурен, че няма да ми теглят повече, в банката ми казаха, че това им е поредния такъв случай. Това не мисля да го доказвам, защото трябва да замесвам други хора. Ако искате попитайте във вашата банка дали имат подобни случаи (няма значение коя е тя).
Записа на телефонното обаждане, извадката от сметката и кореспонденцията с финансовия отдел на Пулс съм ги изпратил на Господари на Ефира. Нямам идея дали ще ми обърнат внимание, а и аз не държа да е така. Това което искам е да предупредя за евентуални проблеми хората които се отказват от фитнеса.
Все пак е факт, че изтеглиха трите вноски доста след както се бях отказал и след няколко обаждания с оферти да се върна. Дано не съм прав, но за мен го направиха когато се увериха че са ме загубили като клиент. Аз им казах, че съм в чужбина….
Дано случаите да не са много и това да са неволни грешки, а не преднамерено действие от страна на Пулс.
Който иска, нека ми вземе думите под внимание, а който не иска си е негова работа. Един да предпазя, това означава че днес не съм си загубил времето да пиша в този форум!
06.10.16
12:15
Г-н или г-жа “mnenie oshte”,
Не може с един случай на неточност от страна на фитнеса да съдите веднага и да говорите наляво и надясно колко са зле, когато вие самият сте им били почитател, както споменахте. Коментарът ви сам по себе си е меко казано нелеп - “Аз лично нямам време да следя всичко и съм достатъчно наивен да очаквам ако си дам данните на някой, то той да не злоупотребява.”. Ами, господине или госпожо, вие ако не си цените изкараните пари или ви падат от небето или сте крайно безотговорен. Това, че вие не се грижите сами за себе си (винаги е добре сами да се засраховате, а не да разчитате на други хора), не значи, че видите ли единично некоректно действие вече да стане представителна извадка. В крайна сметка, върнаха ли ви парите е въпросът в случая? Голямо оплакване, а от фитнеса какво направиха? Много е лесно да се оплюва нещо, което представлява може би най-хубавият фитнес в цяла България, но хайде разкажете си историята до край. Българска работа, заради такива като вас да си беше останал комунизма и да няма фитнеси, щяхме всички да си копаме на полето и тогава друг щеше да ви е крив.
06.10.16
15:24
Един колега, много искрено и свястно момче - точно бюро до бюро сме, та той още преди месец - два ми разказа за някакъв техен, дето се намирал някъде около кв. Суха река” при стадион “Герена” /даже сега пак го попитах с подробности, когато видях темата, че ми стана интересно, та да не омажа нещо от казаното ми/, как в една верига хранителни магазини, когато отишъл да пазарува, някакво момиче му дало талонче за 3 безплатни посещения, като му записали имената и номера на телефона. Нямало и два-три дни и веднага започнали да му звънят, с въпросите ама нямало ли да отиде, кога ще отиде и т.н. да си направел безплатните тренировки ;) Взел колегата та се вдигнал и отишъл. Посрещнали го, развели го по салоните там и залите, но когато казал, че иска да се възползва от рекламата за безплатните тренировки, го завели при някаква меринджейка. Започнала да го пита, не му ли харесва, каква оферта ще предпочете, на което отговорил, че още не знае, тъй като първо трябва да потренира, да види кое как, за да прецени, дали ще му харесва. Тя го почнала отново с въпроси, ама как така, кое не му харесвало и т.н. брътвежи. И така на няколко пъти-той пита ще може ли да си направи безплатната тренировка.........поне една от рекламираните три, а те не го пускат, а продължават с въпросите, ама защо няма да приеме изгодна оферта, кое не му харесва и др. подобни. накрая им казал, ще го пуснат ли да тренира, за да прецени или няма да го пуснат. Продължили с глупостите. Така и не го пуснали и си тръгнал, като изрично казал да му забравят телефона. Естествено, продължили обажданията известно време след това.
Интересно, че тук положителни мнения и яростна защита има само от новорегистрирани потребители писали само по тази тема...
Гледам предлагат тренировки по Кросфит, а лиценз нямат. Ако мен ме бяха цакали с такси за прекратен договор, щях да пусна един бърз мейл до кросфит централата. Е така да им е гадно :D
Кросфита там, както и Тапаут и Бодъпъмп “тренировките” са пълен шит. Много далеч от реалността. Чиста загуба за време. Направих няколко безплатни тренировки там и колкото и +ове да има откъм оборудване то климатиците убиват всичко. Не успявах да се изпотя от студа, който бълваха тези климатици.
06.10.16
16:02
казано от CarnalK на 06.10.16, 15:58:
Интересно, че тук положителни мнения и яростна защита има само от новорегистрирани потребители писали само по тази тема...
;)
Да, обикновено по такива форуми се регват хора, които основната им цел е спорта. И ако случайно видят подобна тема, да вземат да драснат някой ред. А то регнал се и директно по темата.
Извод: просто се следи в нета какво се пише по определен въпрос, т.е. позитивни и негативни мнения и като се попадне в определен форум, в който е обсъждано, особено ако е негативно, веднага се действа.
07.10.16
11:53
Много мило от ваша страна да решите, че ако някой не мисли като вас, е от пулс. Не създавате реалната действителност, която е, а типична българска черта е да се оплюва всичко, което не може да бъде оценено. Първо, меринджейте в крайна сметка това им е работата, да те зарибят, никой не те бие или насилствено да те кара да им ставаш клубен член. Като не ти харесва, довиждане и това там. Не знам защо избивате комплекси, то си личи и кой е ходил изобщо да им види базите, за трениране да не говорим. Особенно пича с климатиците - е, по-голяма тъпотия не успя ли да измислиш? Аз ходя на всевъзможни техни групови занимания и такова нещо н-я-м-а. И по между другото, аз знам че са лицензирани, поне за 2ма треньори съм сигурна. Сега, може да не са всички, но със сигурност не сте вие големите разбирачи да казвате кой може да тренира и кой не. Не ми трябва да ги хваля или да им набирам клиенти, не искам да се пренаселва с очевидно неграмотни и всезнайни лица от дълбоката провинция, така че останете си със здраве и си хейтвайте на воля в кварталния гараж, пардон нещото дето прилича на фитнес.
Е аз пуснах сигнал към централата на Кросфит, пък да видим те колко смятат, че сте лицензирани.
Иначе в кварталния гараж хората постигат по-добри резултати, отколкото в лъскавата ви зала.
07.10.16
12:08
Тук не става дума, дали комплексите са им добри. Може и най-добрите в БГ да са, сигурно е така. Коментира се отношение и некоректност, каквото очевидно там има. Това пък да те зарибят уж с безплатни тренировки, а реално да не ти дадат възможност да тренираш, по смисъла на закона се нарича нелоялна търговска практика..................било ми политика и зарибяване - това е нарушение на закона. Да не говорим за договорите, които те карат да сключваш. Що за идиотщина - да сключваш писмен договор за не знам какъв си период, за да посещаваш зала. Ами плащаш си карта за еди какви си пари, при еди какви си условия-ако ще и поименна да е, за да не я ползва друг и толкоз. Какво им пречи. Ще те карат те да сключваш договор за месеци, че и година напред и да не можеш да се откажеш.
И не са само тези мнения, я отиди виж в сайта на бгмама за какво иде реч по отношение на този фитнес. Това, че при вас всичко е наред, не оформя всеобщото мнение, касаещо отношението и подходът им, като цяло.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 07.10.16 12:17.
07.10.16
12:23
казано от Екатерина Тодорова на 07.10.16, 11:53:
Много мило от ваша страна да решите, че ако някой не мисли като вас, е от пулс. Не създавате реалната действителност, която е, а типична българска черта е да се оплюва всичко, което не може да бъде оценено. Първо, меринджейте в крайна сметка това им е работата, да те зарибят, никой не те бие или насилствено да те кара да им ставаш клубен член. Като не ти харесва, довиждане и това там. Не знам защо избивате комплекси, то си личи и кой е ходил изобщо да им види базите, за трениране да не говорим. Особенно пича с климатиците - е, по-голяма тъпотия не успя ли да измислиш? Аз ходя на всевъзможни техни групови занимания и такова нещо н-я-м-а. И по между другото, аз знам че са лицензирани, поне за 2ма треньори съм сигурна. Сега, може да не са всички, но със сигурност не сте вие големите разбирачи да казвате кой може да тренира и кой не. Не ми трябва да ги хваля или да им набирам клиенти, не искам да се пренаселва с очевидно неграмотни и всезнайни лица от дълбоката провинция, така че останете си със здраве и си хейтвайте на воля в кварталния гараж, пардон нещото дето прилича на фитнес.
Я кажьетье гуспужа, у вашта зала можье ли да сье вдига мрътва тяга? Питам, поньежье съм чувал, чье нье било разришьено. Можье ли да си фъргам лоста от гърба, ако се затисна на кльек? Можье ли да си нося магньезий? Можье ли да си тласкам щангата и послье да си я фърля на пода? Можье ли да си рива кат жиуотно, кат тряя са изправя сльед тежко обръщанье?
И най-важния въпрос - можи ли да си драпам мъдьети между сериити? Да са не обиди некоя госпоица от моити дьействия?
Благодаря!
казано от Екатерина Тодорова на 07.10.16, 11:53:
И по между другото, аз знам че са лицензирани, поне за 2ма треньори съм сигурна. Сега, може да не са всички, но със сигурност не сте вие големите разбирачи да казвате кой може да тренира и кой не.
Из по на между впрочем и другото...
https://map.crossfit.com/
14.12.16
14:18
Здравейте,
Фитнесът е модерен, чист, добре оборудван, подобряват вентилацията, множество групови занимания. Имат си и доста минуси като честа промяна в графика на груповите. След първоначално негативно впечатление от мениджърите се радваш, че няма нужда да комуникираш повече с тях. В центъра понякога нямат тежестите, които искам за Body Pump, но като че ли има ефект, като се оплачеш на рецепция. Имам карта основно заради груповите занимания, на второ място са уредите за сила :)
Допада ми работното време, че са от рано (май от 7:00) до 23:00 всеки ден (неведнъж оставам почти до края).
При конкретен въпрос мога да дам конкретен отговор от личния си опит.
Имам карта за Pulse, но няма да мога да я ползвам вече и затова искам да я предам на друг (трябва да е жена).
Картата важи за двата от обектите им - този в центъра до Народното събрание и за този на бул. България до Околовръстното.
С картата имате достъп до всички тренировки и фитнес уреди целодневно.
Картата е валидна до 14 юни 2017. За прехвърлянето не дължите нищо (НЕ дължите 50 лв. за издаване на членска карта).
Всички вноски вече са платени.
Струва 62 лв. на месец, но я предлагам за 52 лв. на месец.
Може да я “замразите” до три месеца (опцията не е ползвана досега). Другите бонуси като отстъпки за ресторант, хотел, измерване на телесни мазнини и т.н. също не са ползвани.
Мнението беше редактирано от Анна Стойчева на 14.12.16 14:19.