Имам един въпрос .

Темата е заключена.

07.06.05
16:27

Цитата от раздела Препарати - ‘’ При провеждането на 6-седмичен цикъл с бионабол може да се очаква покачване на теглото с около 8-12 кг (по 1,5 - 2 кг на седмица). ‘’
Искам да попитам какъв по точно е цикалът как се пие бианабола ..

NE

07.06.05
17:22

Ми по-добре се консултирай с лекар ако си решил да взимаш биоанабол.А ще може ли да ми кажеш на колко години си и колко стаж в залата имаш щото като ти гледам темата май не е много  :roll: .

08.06.05
11:49

Прав си не е много около 2 месеца .. просто исках да пипитам как точно се взима бианадола ;)

ST

08.06.05
13:02

не мислиш ли 4е ти е малко рани4ко да по4жаш да зобиш
кат имаш 2 месеца стаж в залата фани си земи креатин някави протеини  :idea: ще има резултат от тях а кат направиш 2-3 годинки стаж в залата и кат спреш да растеш 4ак тогава се назоби

09.06.05
23:42

Абе той се взима лесно но защо първо не потренираш поне годинка и после пак да попиташ ?

10.06.05
18:02

Какво лошо има да знам ? ;)

10.06.05
18:59

[quote author=“tiesto”]Какво лошо има да знам ? ;)

А какво добро има да знаеш?  :wink:  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1