Планини, щанги и бягане

Темата е заключена.
Прескочи до:
KA

10.04.14
09:52

казано от Енев на 10.04.14, 09:29:

Бързо да се оправяш, ей!

казано от Тала-съм на 10.04.14, 09:09:

Автостопа каква тръпка е... ще попадна ли на откачен, няма ли? :D

То и от другата страна на “барикадата” е същото - “Тези да ги кача ли или ми изглеждат прекалено криминално?” Като се случи да пътувам сам често качвам стопаджии, но обикновено гледам да са или двойка или две момичета.

И аз така ... Само че гледам да са шведки, за всеки случай :)

10.04.14
17:26

На стоп често пъти съм се придвижвал доста по-бързо отколкото с автобус/влак. А най-готиното си е запознанството с всякакви образи. :)
Ходих на травматолог. Най-вероятно не съм разтегнал само мускула (предполага се m. biceps femoris), ами и съм скъсал влакна. Няма как да се разбере каква е лезията без образно изследване, което няма да се прави. Тъпо е да знаеш, че някаква част от мускула ти ще се замести от съединителна тъкан и няма да има функция. Дано след възстановяването останалата мускулатура компенсира нещата и да няма силов дисбаланс.
3 седмици без бягане, преходи, силови тренировки включващи краката... :(
Отпада и плана за Гърция, ако може да се измести за началото на май ще е добре.
К’во ми остава освен да почна да сгъвам за бицепс. :D
Благодаря за пожеланията! :)

Мнението беше редактирано от Манатар на 10.04.14 17:32.

10.04.14
17:57

Един приятел така се изсили незагрял на един спринт и скъса влакна точно на бицепс феморис (пак моя диагноза :Д), но явно и когато си изтощен не е трудно да се скъсат влакна.
Доста бавно се възстановява такава травма, не исках да ти го казвам предварително де :)
Иначе евала за инициативата в Гърция, аз с един приятел искахме да обикаляме средиземноморието на автостоп и палатки, ама той е доста несериозен та не знам дали ще може да се организираме. Дано не го изпуснеш! Автостопа много зарежда...

11.04.14
17:09

11.04.2014 г.

Дейност: силова тренировка в зала

1) лежанка 6х3 [70 кг.]
2) раменна преса с дъмбели от седеж 4х6 [16.5 кг. дъмбел]
3) набирания с раменен надхват 1х 10, 10, 8 пъти [собствено тегло]

Ей такива симулации на тренировки докато се възстановявам.
Другата седмица купувам GPS-часовника. :)
Няма смисъл да си водя дневник, когато нещата се оправят и почна да тренирам както трябва вероятно ще го подновя.

20.11.14
18:55

Какво стана с единствения дневник, който ми беше интересен да чета (dull)

казано от gotcha на 20.11.14, 18:55:

Какво стана с единствения дневник, който ми беше интересен да чета (dull)

Айде де? :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1