29.12.13
13:07
Здравейте! на 17 години съм 1,75 висок 68 кг. тренирам от 9 месеца... и така събрах пари за добавки спрях се на следния Стак
1. BSN Syntha-6
2. BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode ™ 2.0 EU /50 Servings/
3. BSN CellMass 2.0 / 50 Serv.
4. BSN Amino X 30 Serv.
Бих искал малко информация относно начина на прием и дали имате впечетления от продуктите.
Аз мисля да ги пия така:
1. BSN Syntha 6 - веднага след сън и след тренировка
2. BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode ™ 2.0 EU /50 Servings/ - 30мин. преди тренировка
3. BSN CellMass 2.0 / 50 Serv. - 2 дози ще пия но незнам как да я комбинирам със Xplode
4. BSN Amino X 30 Serv. - 1 доза по време на трен. или след ..
Не съм на ясно много със тези неща за това искам вашите мнения. Благодаря предварително :)
29.12.13
15:50
Лично според мен на този етап 2 и 3 са ти напълно излишни, ако нямаш добър режим 1 и 4 също се обезсмислят
29.12.13
16:16
Не знам какви са ти целите, ама тази Synthа е нито гейнър, нито протеин. Има 50% съдържание на протеин, дозата е 50 гр и блъскана със захар. За тези пари можеш да си вземеш доста по-качествен протеин. За N.O xplode има доста противоречиви мнения и общо взето няма много смисъл да го взимаш. Другите два са що-годе добре.
Тренираш само от 9 месеца, не мисля, че този стак ще ти е от голяма полза като за начало.
Купи си простички неща като суроватъчен протеин и креатин монохидрат, или вместо креатин си вземи БЦАА.
И аз не смятам, че изборът ти е удачен. По-рентабилен вариант ще ти бъде една суроватка от сорта на голд стандарт или американ стандарт, като можеш да включиш към нея креатин. Сега има един много хубав, за който чувам само суперлативи креа-едж. Аз самият го пробвах и силата ми се покачи значително. Плюса е, че няма нужда да се разправяш със зареждащи фази и т.н.