Сауна

07.06.05
18:17

Здравейте!
Искам да ви питам за сауна-та полезна ли е и всякаква информация която можете да ми дадете. Нали със сауна се изгарят мазнини? Също искам да ви питам колко време се стои в сауна като за 1-ви път?

Предварително Благодаря!

ПП. Ако някой от Русе чете този пост може ли да ми каже къде е най-хубавата сауна в Русе и колко струва?

07.06.05
18:38

полезна е стига да я правиш както трябва. значи първо да не е непосредствено след тренировка за да не натовариш прекалено сърцето, първите няколко пъти седиш 10ин после душче, после пак 10мин, душче и така редуваш 2-3-4 пъти колкото можеш, не се насилвай, че да не ти стане лошо. с сауната спомагаш за слабеенето и изхвърляш токсините чрез потта.
и да не караш велоаргометър вътре, че не отговарям за последствията ;) (виждала съм такива кукувици)

07.06.05
19:52

а също не е добре и да влизаш в сауна след консумация на алкохол щото може да припаднеш
офф:аз пък оня ден в дискотеката видях една дет си слушаше дискмен до баскасата но...

WO

07.06.05
20:34

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5317&highlight=%F1%E0%F3%ED%E0

да не се самоцитирам :D :D

07.06.05
21:35

Благодаря на всички!

Ако имате още инфо и ако имате нещо да кажете казвайте! Ще следя темата!

Отново Благодаря!

08.06.05
17:52

много са ми чудни тия,дето си мислят че само със сауна се отслабва и едва ли не спят там...

11.06.05
20:55

[quote author=“tory_”]първите няколко пъти седиш 10ин после душче, после пак 10мин, душче и така редуваш 2-3-4 пъти колкото можеш, не се насилвай, че да не ти стане лошо. с сауната спомагаш за слабеенето и изхвърляш токсините чрез потта.

А? Отивам на сауна излизам след 10 минути баня, и отново?
Нещо не схванах съжелявам :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1