02.01.14
13:12
Интересуваме този продукт, струва ми се че това което са написали за него като информация гледа по скоро да накаре боеца да повярва, че като изпие една чашка от това и ставаш непобедим. Но да приемем че хората искат да изкарат някои лев от това, с мега мощнато описание. Въпроса ми е до каква реална степен може да ти помогне този продукт?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.01.14 13:17.
Попринцип нищо не търся. Един приятел който се занимава с карате, има интерес да купи продукта. Аз му казах че ще го видя и ще питам дали си струва, а и на мене ми е интересно защото, все пак и аз се занимавам с БИ.
02.01.14
14:42
Не съм приемал този продукт.
На база информацията от етикета мога да предположа, че не е лош като предтренировъчен такъв. Съдържа основните агенти, които създават условия за провеждането на по-тежка тренировка (цитрулин, бета аланин, стимуланти на нервната система), 10 g аминокиселини, матрица от билкови екстракти (включително адаптогени) и такава от най-важните минерали. Трудничко е да се прецени точно какво може да се очаква, тъй като няма информация за точните количества на ключовите компоненти. Не мисля, че е особено скъп, затова една проба няма да се окаже прекалено голяма загуба на средства, ако ефектът не е задоволителен. РЕАК имат афинитет към твърде сложни формули, които не във всички случаи са добра идея...
...А обещанията на производителя са меко казано смехотворни, не разчитайте на тях.
Ще ги цитирам, за повече яснота:
- Драстично увеличава ефективността на УДАРИТЕ С ЮМРУК и ЪПЕРКЪТИТЕ
- Увеличава СКОРОСТТА НА УДАРИТЕ С КРАК за по-голяма пробивна МОЩ
- Повишава мускулната ИЗДРЪЖЛИВОСТ и ЕЛАСТИЧНОСТ по време на двубой
- С високо съдържание на ключови съставки за стимулация на сетивата за постигане на перфектен ФОКУС върху опонента
Благодаря, ще му кажа да го пробва и ако има ефект може и аз да го опитaм.
Мнението беше редактирано от Simone на 02.01.14 15:10.
02.01.14
15:13
Ако ви е мерак - разделете си една опаковка. Така разходите за проба за всеки от вас ще са наполовина, пък ако ви хареса - нататък ще пазарувате поотделно. Както при всички продукти, съдържащи стимуланти на нервната система, този продукт също може да има различна ефективност при теб и него.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.14 15:15.
Само не мога да разбера една опаковка за колко време трябва да стигне.
Как да консумирате:
“Пийте по една доза Fighter Fuel на празен стомах, 15-30 минути преди влизането на ринга за срещта със своя опонент. Една даза се равнява на 25 г. прах добавена към 350-500 мл. студена вода.”
А пък на разфасовка пише: 120 caps x 1030 mg
Аз ли не мога да схвана или те са объркали нещо