02.01.14
15:53
Здравейте , да попитам ,добре ли ще бъде при похапването на 3-4 яйца + сирене ( умерена доза ,на око ) да се похапва вечер ? + / - има ли значителни ( не се задълбочавам в тях ,след като човек е гладен :D )
02.01.14
16:16
Тази храна е напълно подходяща за консумация по всяко време от денонощието.
Сложи достатъчно сиренце (ако си тарикат - поръси кашкавалче отгоре) и определено недей да пестиш маслото за тигана...
...и спрете тия филми в главите си вече - коя храна, в колко часа, при каква фаза на луната и при вятър от коя посока трябва да се яде... Други са важните неща.
02.01.14
17:02
казано от Кольо Пияндето на 02.01.14, 16:16:
Тази храна е напълно подходяща за консумация по всяко време от денонощието.
Сложи достатъчно сиренце (ако си тарикат - поръси кашкавалче отгоре) и определено недей да пестиш маслото за тигана......и спрете тия филми в главите си вече - коя храна, в колко часа, при каква фаза на луната и при вятър от коя посока трябва да се яде... Други са важните неща.
И аз съм на мнението на твоето мнение , НО НЯМА СТАТИЯ В КОЯТО ДА СЪМ ВЛЯЗАЛ И ДА НЕ СЕ КАЗВА КОЕ КОГА ДА СЕ ЯДЕ .. НЕ СМЕ РОБОТИ ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.14 17:03.
Аз почти всяка вечер освен месце и някоя салата, си правя и омлет. Обикновенно разбърквам 3- 4 яйца (колкото са ми останали) и някаква буца сирене и си похапвам, доста често в омлета и месце слагам, и си става Трактористка манджа- някаква каша от яйца, сирене и късчета месо която е много вкусна. По едно време и нарязани чушки бях слагал в тая каша от продукти :D .
Обикновенно Трактористката манджичка е съвкупност от това което ти е останало :D .
Доста често съм ял така чак 10- 11 часа през нощта, просто защото много късно ходя на фитнес и съм гладен.
Аз съм на мнение, че е по важно да приемеш нужните белтъчини, протеини и тн. и да не се съобразяваш с часовете, отколкото да седиш гладен и да не извличаш максимума.
02.01.14
17:06
Цветан Попов, няма нужда да “викаш”... :) ...чета без затруднение и нормално голям шрифт. :)
Дай да видим статиите, в които се фиксира задължение да се яде определена храна в определен момент и е незаменима. Нека правим разлика между примерно меню и строго изискване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.14 17:07.
02.01.14
22:04
Времето ти на тренировка,(т.е. по кое време от денонощието тренираш),може да окаже някакво влияние върху това,но както се каза по - горе няма особено значение.Все пак не си професионалист и няма нужда да спазваш строги правила на хранене.