03.01.14
15:19
Може ли да ми помогнете, искам да се стегна, тренирам усърдно и само ми куца яденето.
От какво трябва да се лишавам, освен сладко и пържено?
Ще ми дадете ли примерни храни за сутрешна закуска; обяд; следобедна и вечеря?
Моята примерна за момента е:
Закуска - овесени ядки/ яйца / или плод + кафе
Обяд - месо / картофи / боб (варива) + зеленчук примерно
Следобедна: ядки/ плод /кисело мляко
вечеря - салата, яйца , задушени зеленчуци , ориз, грах , спагети ... белтъчини/въглехидрати или мазнини трябва да наблягам?
Днес ядох:
11:00 - банан ; 13:00 - 4 бон-филета + краставица , филия хляб вита ; след тренировка - 15:00 - грейпфрут + портокал ; 16:00: ориз със зеленчуци по китайски 20:40 - бъркани яйца
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от antonia petrova на 03.01.14 20:43.
03.01.14
16:40
Бананът сутрин лично аз не бих го яла, да не говорим, че това само по себе си не може да се нарече закуска. След тренировка имаш нужда от протеин и с тези плодчета не правиш нищо. Кажи по-конкретно какви са ти целите, ако имаш да сваляш значително, по-добре ще е да ограничиш приема на въглехидрати, защото с тях ще ти е по-трудно. Наблюдението ми като цяло е, че храната ти не е достатъчно богата на протеин, както и на полезни мазнини. Също може да споделиш и как точно тренираш, защото хората имат различни представи за “усърдни тренировки” :) И това “само ми куца яденето” е точно това, което те дели от желаните резултати:)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 03.01.14 16:41.
03.01.14
18:30
Като чета въпроса, все едно да ида на сервиз и да им кажа, “Колата нещо трака, какво и има?”
Научи се как да си задаваш въпросите.
Мнението беше редактирано от antipodean aub на 03.01.14 18:30.
03.01.14
20:44
Не искам да свалям, искам само да се стегна :)
‘’Наблюдението ми като цяло е, че храната ти не е достатъчно богата на протеин, както и на полезни мазнини’’ точно за това се обърнах, ако е възможно някой да ме насочи към определени храни ако може :(
Тренировките ми са направени от фитнес инструктор, и за тях не ми е проблем, но на ден към 30 - 40 минути кардио.
03.01.14
21:22
Това ще рече да ядеш повече месо,риба,яйца,ядки, към салатата - малко зехтин. Да гледаш да имаш протеин във всяко хранене ОСОБЕНО след тренировка.