Прием на Pure Nutrition Testamax?

06.01.14
09:40

Здравейте :) Интересува ме как трябва да се приема продукта Pure Nutrition Testamax (D-Aspartic acid)  Защото четох за някакви циклични приеми като срещнах следните 2 варианта :

1-12 ден – 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка
  13-19 ден – без D-аспартамова киселина (D-AA)
  20-31 ден - 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка

Или 4 пъти седмично по 3гр на ден и 3 дни от седмицата да не се пие ?

Има ли нещо вярно в тези неща или да го приемам както е описано от производителя от началото до края по 4 капсули на ден /3гр/ всеки ден ?

Аз го приемах по този описан начин и отговори на очакванията ми.

06.01.14
10:06

казано от Димитър Михайлов на 06.01.14, 09:45:

Аз го приемах по този описан начин и отговори на очакванията ми.

Ок значи всеки ден 2 пъти 2 капсули и така до като свърши флакона ?Гледам в описанието пише че е без значение по кое време ще се приема на деня ?

казано от Master Admin на 06.01.14, 10:06:

Гледам в описанието пише че е без значение по кое време ще се приема на деня ?

Пий ги тогава, когато ти е удобно и няма да забравиш. :)

06.01.14
11:29

казано от Master Admin на 06.01.14, 09:40:

Здравейте :) Интересува ме как трябва да се приема продукта Pure Nutrition Testamax (D-Aspartic acid)  Защото четох за някакви циклични приеми като срещнах следните 2 варианта :

1-12 ден – 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка
  13-19 ден – без D-аспартамова киселина (D-AA)
  20-31 ден - 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка

Или 4 пъти седмично по 3гр на ден и 3 дни от седмицата да не се пие ?

Има ли нещо вярно в тези неща или да го приемам както е описано от производителя от началото до края по 4 капсули на ден /3гр/ всеки ден ?

Кви са тия глупости ? Пии по 4 капсули на ден сутрин на гладно преди 1вото хранене.Пии си го всеки ден и поне 2 опаковки :)

06.01.14
14:03

Ммм не са глупости. Има различни схеми на приемане на Д-аспартика.

При положение, че имаш само 1 такъв продукт бих го приемал по 3 грама 30минути преди лягане всеки ден в продължение на 30-40 дни.

06.01.14
19:59

Казвам го от опит,понеже съм употребявал ДАА 3 пъти с приличен успех.Не съм правил почивни дни,а съм я приемал сутрин на гладно за около 40-45 дни.Това за преди лягане ми се вижда абсолютно безмислено...Kaто цяло този продукт далеч не е от най-изгодните..Дозата ДИМ е нищожна,а и ако се пие,както трябва стига за около 20 дни.

Мнението беше редактирано от Padre на 06.01.14 20:06.

06.01.14
21:12

казано от Padre на 06.01.14, 19:59:

Казвам го от опит,понеже съм употребявал ДАА 3 пъти с приличен успех.Не съм правил почивни дни,а съм я приемал сутрин на гладно за около 40-45 дни.Това за преди лягане ми се вижда абсолютно безмислено...Kaто цяло този продукт далеч не е от най-изгодните..Дозата ДИМ е нищожна,а и ако се пие,както трябва стига за около 20 дни.

Не ,че нещо само леко да те осведомя ,че пика не тестостерона при нормален мъж е ПРЕЗ НОЩА и рано сутрин не виждам голяма файда да приемаш тестостеронов бустер сутрин при положение ,че точно тогава го имаш най-много.Аз ще го почна сигурно преди тренировка по 1.5 гр и преди лягане по 1.5гр.

06.01.14
21:22

Да прав си той производителят сигурно си няма на представа кога е тестостероновия пик ,и затова е препоръчал да се приема сутрин.

06.01.14
21:30

казано от Padre на 06.01.14, 21:22:

Да прав си той производителят сигурно си няма на представа кога е тестостероновия пик ,и затова е препоръчал да се приема сутрин.

Ако ми кажеш ,че всички производители са препоръчали най-правилният прием на продуктите им??!?!?Има дооста смешни препоръчителни приеми на някой суплементи........

06.01.14
22:01

казано от Padre на 06.01.14, 21:22:

Искаш да кажеш, че ако не се приема сутрин е грешно ? Хе - Хе (makeup)

Може сутрин, може преди тренировка, може и преди лягане. Мога да ти покажа доста продукти с различен от твоя прием ;)

06.01.14
22:17

Като цяло няма смисъл да спорим,може и по 3-те начина и едва ли ще има забележима разлика.Пробващ - виждаш - споделяш , всичко друго е просто теория ;)

11.11.16
15:01

Здравейте,искам да попитам защо има несъответствия в приема...На опаковката пише да се приемат по 2 капсули,в сайта-4к. ..в други сайтове-2к. Някой може ли да ми даде съвет как мога да го приемам? Благодаря ви предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1