26.05.14
07:05
Вчера 2 часа ръгби. Готина атмосфера и нова материя. Храната малко. Днеска повече.
26.05.14
13:28
Рич Фронинг идвам за теб!!
казано от Тала-съм на 26.05.14, 13:28:
Рич Фронинг идвам за теб!!
Упс :)
Мнението беше редактирано от BGcmex на 26.05.14 15:07.
То май си пише - 34:40…
С жилетка ли го прави или на СТ?
Сподели впечатления от състезанието - организация, атмосфера...
26.05.14
22:21
Храната от днес:
Кис.мляко със овес и коноп, 1 банан, 2 яйца, 4 вафли
Мърф!
супа топчета със екстра зеленчуци и топчета, сирене, масло, 2фх
2 банан, 1 шоколад, изотон
250 св.филе, маслини, 5 белтъка
Цялото събитие беше в памет на загиналите български военнослужещи, но го бяха отворили и за цивилни граждани. Организатори бяха бивши и настоящи кадри на 68-ма бригада. Бяха му дали и гласност в медиите.. ще се излъчва в БТВ репортерите. Впечатлението беше добро като цяло. Приятелска атмосфера. Имаше участници от военното у-ще, колежа по охрана и сигурност, цивилни атлети и любители. Бяхме разделени на групи от по 12-13 човека. Имаше музика, водичка, кафета недостатък бяха клетките на Титан и лъскавите им лостчета, но това се преглъща. Регламента беше всички са победители и строгите правила за изпълнение на упражненията бяха пожелателни. Направи ми впечатление, че лекоатлети бяха като ударени с мокър парцал и последните 1600 м. ги бягаха с избити зъби... 0_О ще пропусна кадетите, които клякаха макс до 35 градуса и се обясняваха как ще пропуснат около 30 набирания защото “просто не мога брат” и кой знае колко бройки са пропуснали защото всеки си броеше сам. Имаше сърцати момчета и господа които след Мърф правеха още лицеви с останалите групи или караха колело. Имаше едни двама, които бяха 40+ и просто сложиха едно 70% от участниците в малкия си джоб. Единия от тях изкара комплекса с жилетка! Аз го правех със СТ. Първите 800 метра от последните 1600 ги пробягах доста тромаво, но след това вафлите се включиха и ми просветна и вдигнах темпото. Хубаво събитие и доколкото разбрах ще бъде всяка година ама ще видим. Това е за сега.
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 26.05.14 23:29.
26.05.14
22:24
:)
27.05.14
21:12
Днес мощна мт навсЕкъде! Мега парализизран после малко ще се опънеми утре почвеаме пак. Днес почивка!
Храната:
3 бъркани яйца със сирене, 2 фх
2 банана, 1 шоколад
пил.гърда, ориз с грах и домати, 7-8 локумени вафли
3 белтъка, малко маслини, 1 банна, бял лз
от ориза с грах, 2 фх с лютеница, сирене
Знаех за събитието и имах желанието, но наистина нямах възможност да участвам... Почти бях сигурен, че ще има проблем с легитимността на изпълнение на упражненията и със съдийстването или по-скоро липсата на такова... но все пак не това е най - важното. Инициативата е хубава и дано наистина да стане традиционна.
Поздравления за резултата!!!
29.05.14
08:30
Тренировката от вчера 280514
6 кръга без почивка от
2 тяга 120 кг.
25 бърпи
15 тръстера 35 кг.
20 пръсти към лоста
5 мин. почивка
Три пъти:
2.1 скрипец зад врат х12репс (не помня колко плочки)
2.2 дъмбели от наклонена пейка х12 репс 22.5кг.
3. български клек 3х15х10 на всеки крак
Бързо разтягане.
Храната:
Овес, коноп, кис.мляко
Трен.
Пил.гърда, ориз с грах и домати
2 банана, една милка от тая дето кравата напълнила с нежност, литър мляко
Варени картофи, ориз, 3 яйца, 4 белтъка
3 банана
2 бири, 3 порции патешки сърца
Вчера сутринта нз какво ми беше станало, но след всяка 2-ка на 120 ми излизаха кръгове оред очите. Това съм го забелязал се получава като сутрин се върна в леглото да си доспя.. Иначе бях доста скован от мт и нещата не вървяха както трябва... майната му. Днеска ще бягаме малко. Някой навит за кардио довечера?
29.05.14
22:15
Тренировката от одеве...
3кръга
10 мин. вело
50 клека
един път
10 мин. въже
50 клека
корем, разтягане
Храната:
2 банана, 5 парчета Чудо, 500мл. пр.мляко, 3 яйца
лъвче, 500 мл. пр. мляко
леща, 6 белтъка
трен.
банан
леща 3 принцеси с кайма
Хората по залите трябва да разберат, че и бързото вдигане на тежести си е кардио... не стига, че супер рядко ползвам велото в залата ами и днес няква мръвка ме дебна, дебна, дебна и ме издебна! Викам “имам още 10 мин. да въртя, че правя кръгове!” Тя “какво искаш да сляза ли?” С най-хладнокръвната си физиономия: “Да!” Слезе тая и се метнах аз въртя вече 3 мин. тая седи до велото да не си го взема у нас рииш ли! аргхх И без това ми беше напушило през деня в службата викам си “да се качва.. повече има нужда!” иначе щях да избърша залата с нея. Доволна си метна целулита на седалката и бавно завъртя педалите... помислих си “далече ще стигнеш!!”
Поскачах на въже пак бива. Трябваше да са спринтове днес ама ако не се беше скапало можеше да си спестя доста нерви. Принципно не им обръщам внимание в залата и никой не ме закача поради простата причина че не разбират какво правя, обаче явно като им навляза в територията и ставам новобранец... Бях при една готина маникУристка да ми реши проблемите с мазолите. Вече съм гладък, е раните си стоят ама пък прекарването си беше фреш! :P
Оплаках се.. ся ще си пусна някоя лигава сапунка и ще си бърша сълзичките!
казано от Тала-съм на 29.05.14, 22:15:
... ся ще си пусна някоя лигава сапунка и ще си бърша сълзичките!
Ко речи?
29.05.14
23:42
Няма такова нещо ((:
30.05.14
15:16
Треанировката от одеве
hang clean 2-ки до 80, 1-ци до 90, Х на 95
Тяга 5х6х110
набиране подхват до 1ца+40 кг.
корем разтягане
Храната до сега:
коноп, 2 банана, парче торта, сладолед, 15 пълнозърнести обик. бисквити
трен.
3 бъркани яйца, 1 червена чушка, 1 зелена чушка, 200 кашкавал, 1 кис.мляко
Нещо ми е превъзбудено и после мисля да направя крос и лостове.
30.05.14
15:46
30.05.14
20:36
Втора трен. за днес
4 км. бягане за 23 мин. бавно темпо.
5 пъти
набиране ш.н. 15
кофи 15
4 пъти лицеви х20бр.
разтягане
Дописвам храната:
1 пълнена чушка, 100 кашкавал, 2фх
план... яйца, супа с тиквички, вафли а о ще видим
Едит: принцеса с каймя, супа с тиквички, 1 бира, 1 парче торта.
Утре трябва да ми е почивка ама ми се ще да пробвам комплекса на Вик с изхвърлянето. Е, определено ще е с по-малко кила ама ще го мислим.
Сега ще гледаме регионалните и ще ги гледам как се гърчат докато аз се опъвам на леглото..
За сега толкова!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 31.05.14 07:07.
31.05.14
22:24
Тренировката от днес: имаше спринтове на 100, 200 м. совалки. Борчески ориентирани упражнения и кръгове. Мързи ме да описвам всичко, но определено натоварването беше различно. Яко П. О. Т.! Нещо подбедриците и глезените ме обаждат, но ще ги следим.
Храната: чушки, спагети, шоколади, бисквити, банани, супички.
Не успях да го намеря без гадния англииски дублаж. Някой ако го знае някъде да обажда!
01.06.14
20:43
Трен. от одеве
20 кръга без почивка
8 clean and jerk 55кг.
16 набирания ш.н.
около 50 мин.
Храната:
3 бъркани яйца, плочка сирене, парче торта, коноп
2 банана, литър пр.мляко, 4 вафли от тия дето “няма такава вафла”
пълнена чушка с каймя и ориз, 3 яйца, 4 белтъка
трен.
2 банана
още от пълнената чушка, сирене, 3 фх с лютеница
сладолед, обик.бисквити, 4 бонбона
план... нямам план. Мисля да ям после.
Днес определеноп не ми беше до щанги. 1 юни и всички лигави деца и неадекватни майка бяха решили, че аз трябва да се занимавам с тях! Психически повреден се завлякох в залата и някак си тия 55 кг. още на първото повторение тежаха неприлично. След като приключих само си взех раницата и си тръгнах. Ще разтягам малко по-късно.
Ерата Конан! Мнооого по-лош и вносен!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 01.06.14 22:00.
03.06.14
07:14
Вчера 020614 без тренировка.
Храната: препечени фх, сирене, кашкавал, 1 среден хляб пълнозърнест, 3 варени картофа, 4 яйца, 4 белтъка, доста от бисквитена торта, и едно нощно хапване от тая сутрин.. още от бисквитената торта, кашкавал.
Вчера се събудих със стомашен дискомфорт сутринта... предполагам че се дължи на натъпкването като не видял съа сладолед преди лягане. Лъжица оцет прекрати кафявото фиаско!
В главата ми се върти идея до края на годината да се науча да ходя на ръце. И обмислям варианта да мръдна до гимнастичките да ми покажат това онова.. Ако го направя си поставям цел да изходя първи етаж на мола на ръце!
По-здрави, днеска щанги манги!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 03.06.14 07:22.
казано от Тала-съм на 03.06.14, 07:14:
....В главата ми се върти идея до края на годината да се науча да ходя на ръце. И обмислям варианта да мръдна до гимнастичките да ми покажат това онова..
03.06.14
10:54
Ако гърдата ще ми стане като на този от снимката съм готов и пачка да сложа!
03.06.14
20:26
Тренировката от одеве:
4 пъти табата с х2 мин. почивка между всеки кръг.
тръстер 45кг.
бърпи
5 мин. почивка
Тласкане 2х3х60кг. 2х2х70кг. 2х1х80кг.
Изометрия набиране в горно положение 2х30сек.
Лицеви с тежест 3х12х20кг.
Храната:
3 яйца, пълнозърнести макарони с масло, кашкавал, коноп
2 банана, кис.мляко
6 белтъка, пълнозърнестите макарони, кашкавал, кис.мляко
2 белтъка
трен.
чушка с ориз и камя, 3 фх, сирене
после нз.. ама ще има ядене
Тези 30 сек. иа набирането бяха най-дългите, които съм карал!!! Мегадетххх!! Лицевите с тежест експериментално опипахме почвата... ще се правят със сигурност!! Днеска раменете и лактите го отнесоха, ама ко да прайш! Табатата подходих с лека ръка, но след втория кръг едвам си събирах въздуха. Иначе без прекъсвания и някакви кризи!
По-прави!
do you even..snatch ? (giggle)
https://www.facebook.com/photo.php?v=667602829943835&set=vb.650400808330704&type=2&theater;
03.06.14
23:34
Сна... какво????
04.06.14
23:04
Тренировката от днес:
три кръга без почивка от:
1 км. бягане (в дъжда като пич!)
12 clean 60кг.
20 набирания ш.н.
12 преден клек 60кг.
20 бърпи
5мин. почивка
два пъти
скрипец пред гърди 12х60
гребане с дъмбел 8х35
малко почивка
упр. за врат и трапец4х8х90
разтягане... вече ми се повръщаше!!
Храната:
пълнозърнести макарони с бяла захар и сирене (както си трябва)
трен.
св.стекове с картофи, моркови, домати, 2 парчета торта (в чест на Веси)
банан, кис.мляко
пълнозърнестите макарони с бялата захар, сирене, 4 яйца, 4 белтъка. Ръчнах и малко бейкролс от на колежката да я облекча в начинанието!
св. стекове, с картофите и морковите и доматите и всичко... 1 парче торта
Искам да отбележа даже и ще го удебеля! Торти се купуват само от пухкави с адско, почти истерично добро настроение мадами, които ти предлагат какво да си купиш! Иначе тренировката много корава.. краката агонизираха и тая пухкавелка в магазина си мислеше, че краката ми треперят от страх да не ме изяде. А, това не беше хич така! Клиин с преден клек си е много сурава и курава комбинация. (впускам се в такива обяснения защото захарта днеска ми дойде в повече!)
Та така.. много пот и много зор днеска ама си заслужаваше.
Много ви здраве и по-здрави!
Новата ми либОФФ!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 05.06.14 06:29.
05.06.14
12:35
казано от Тала-съм на 04.06.14, 23:04:
Искам да отбележа даже и ще го удебеля! Торти се купуват само от пухкави с адско, почти истерично добро настроение мадами, които ти предлагат какво да си купиш!
Това какво означава? Че подобна продавачка е гаранция за вкусна торта, или че ти е продала джънк с пиниз?
Ако е първото, кажи къде се намира магазинът ѝ. :)
Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 05.06.14 12:35.
05.06.14
13:37
Гаранция силно казано, защото всеки човек има различен вкус. Виж ако ти се яде яко сладка торта си е вече гаранция.
05.06.14
22:09
Тренировката от одеве:
7 кръга без почивка от..
750 м. гребане на концепт
30 OHS с лоста
20 V преси
30 тръстера с лоста
5 мин. почивка
Тяга 5-ци до 130
Набирания стриктни 3х10
разтягане.
Храната:
3 бъркани яйца, сирене, коноп
св.стек-ове, каротфи, домати, моркови
кис.мляко, 3 яйца, 4 белтъка
1 вафла
трен.
банан
пил.гърди с ориз и 2 фх с масло, половин черен шоколад
Комплекса приличен. Много стабилен овърхед, ама то само с лоста кво няма да е стабилен.. :D Доволен от тегата! Мощни и резки повторения. Мисля, че можеше и една тройка да забия на 140 ама другия път. Хлапетата продължават да тренират трагично по залите!
Малко вечерна ведрина:
Мъж се обажда във фитнес център и пита:
- Колко трябва да е висок един мъж, който тежи 110кг?...
- Към 2м.!..
Мъжът към жена си:
- Видя ли! Нали ти казах. Не съм дебел - нисък съм!
ааайде много ви здраве!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 05.06.14 22:10.
06.06.14
13:23
трен. от одеве
2 пъти barbell complex с 40 кг.
6 преден клек
6 тега с прави крака
6 explosion (чукване на лоста с бедра)
6 explosion с високо изтегляне
6 hang clean
6 швунг
малко почивка
Клек 3-ки до 110
разтягане
Храната:
2 принцеси с кайма, 4 вафли намазани с шоколад, коноп
трен.
банан
Сега малко почивка после пак. Мисля горната част да раздвижа но леко. (:
малко видео футидж му липсва на тоя дневник!
Мъж се обажда във фитнес център и пита:
- Колко трябва да е висок един мъж, който тежи 110кг?...
- Към 2м.!..
Мъжът към жена си:
- Видя ли! Нали ти казах. Не съм дебел - нисък съм!
Тоя виц имаше и друг вариант. :)
Някакви мутряги се мерят във фитнеса.
Един стои на кантара, а другия гледа чартовете с оптимални ръст/тегло. И вика:
- Брато, на тия кила знаеш ли колко трябва да си висок?
- Колко?
- ....Седем метра.
06.06.14
14:14
- Привет, скъпи. Какво правиш?
- Гледам филм на компа.
- Уффф.. пак някой екшън сигурно?...
- Мне... мелодрама... за едно бедно немско момиче от провинцията, дето му се счупи крана в банята и дойдоха шестима водопроводчици да го ремонтират...
Е честно, не мога! Гледам те..пак те гледам. Две вафли, намазани с шоколад ?!? (fubar)
И пак те гледам..И си мисля..няма справедливост на тоя свят (wasntme)
П.С. Постът ми е комплимент, ако не си е проличало де
Мнението беше редактирано от Stela на 06.06.14 15:06.
06.06.14
15:10
казано от Stela на 06.06.14, 15:05:
Е честно, не мога! Гледам те..пак те гледам. Две вафли, намазани с шоколад ?!? (fubar)
И пак те гледам..И си мисля..няма справедливост на тоя свят (wasntme)
П.С. Постът ми е комплимент, ако не си е проличало де
хаха и на мен вафлите ми се набиха в главата (giggle)
06.06.14
15:12
Вафлите са 4, дами!
Depress yourself!
Затова най се кефя на този дневник. Човекът не драматизира за поредния изяден шоколад и въобще не си поплюва, но пък и много сериозно тренира. 8-)
казано от charlie brown на 06.06.14, 15:12:
Вафлите са 4, дами!
Depress yourself!
да, 4 били.. нещо клипът ме е расеял (wasntme)
06.06.14
16:55
Одеве отварям хладилника и гледам кутия от сладолед. Хмммм... Отварям я и “О, чудо!” Не са сърми! Малко си ровнах, пак с две вафли.
Не се опитвам да ви дразня! Честно!
П.с. аз си знаех, че вафлите ще направят впечатление, а не двата различни чорапа..
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 06.06.14 16:57.
Ма честно ли ;)
П.С. Двата различни чорапа вече ги знаем, те са ти запазена марка :)
Мнението беше редактирано от Stela на 06.06.14 16:59.
Ти с пачка и палци да се беше облякъл, пак вафлите ще направят впечатление - не вярвам това да не си го разбрал до момента :D
Злате, а що си с един черен и един бял чорап (wasntme) :D на мен това ми направи впечатление ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.06.14 17:18.
казано от Петър на 06.06.14, 17:04:
Ти с пачка и палци да се беше облякъл, пак вафлите ще направят впечатление - не вярвам това да не си го разбрал до момента :D
Само недейте да живеете в заблуда. Всяко клипче и снимка, качени във форума, се гледат, оглеждат, приближават, отдалечават..нищо не може да ни убегне..всичко попиваме..ама не всичко коментираме :D ..тъй че моля моля 8-)
П.С. Пешак, още чакаме твоите фотки !