Дали си Струва ?

Темата е заключена.

09.01.14
11:16

На 16 години съм ръст 1.74 тежа 80 килограма и започнах да тренирам от 1 седмица проблема при мен е,че от малък не ям месо не е някоя моя прищявка просто изпитвам непоносимост към чисто месо единствените месни продукти които мога да ям са Кюфте,кебабче,салам и това е..Спазвам някакъв хранителен режим без сладко и тестени изделия за да смъкна някое друго килце не пия не пуша,но във фитнеса в сравнение с моите приятели които тренират почти от същото време което тренирам и аз нямам никаква сила за гърди вдигам 25 а 30 мога да ги повторя 2-3 пъти което е смешно..Може би някой хора биха започнали да ме упрекват,но не съм дошъл тук с тази цел въпросът ми е Ако взема някои стероид някой слаб като стромба да кажем и направя само един цикъл дали ще успея да се “boosta”така да го кажем за да имам малко повече сила и дали това ще ми навреди много? А ако имате някакви други препоръки за стероиди моля пишете в темата Възможно най-безобдния и да не е инжекционен.

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.01.14 11:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1