Информация за подходяща тренировка и добавки

10.01.14
22:25

Здравейте. Още от сега ще благодаря на всички, които ми помогнат. След 11 дни ми предстои изпит, който жив или мъртъв трябва да го взема(става въпрос разбира се за физически). Цял живот тренирам, не съм се оставял на течението, но нещо ме притеснява и реших да се заема много сериозно със въпроса. Искам някой, който наистина знае за какво става на въпрос да ми даде съвети. Имам нужда от някакви енергитици(не знам под каква форма, просто да ми дават дето се вика power, да полудявам). Пия едни витамини от доста време, купих ги от един магазин за добавки, момчето ми каза, че са добро качество, цената беше около 25 лева, 60витамина и минерала са. Въобще, с какво да се храня/да не се храня, по колко пъти, какво точно да тренирам по колко пъти на ден, какво да пия/да не пия, изобщо всичко, което би ми било от полза го напишете. Става въпрос за следните изпитни упражнения - лицеви опори, скок от място, крос, спринт. Отново благодаря на всички. Лека вечер и Бог да ви пази.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1