11.01.14
18:52
Здравейте :) На 17 години съм тренирам от година и половина правил съм всякакви тренировки супер drop гигантски серии, стандартни трнеировки.От около 4-5 години имам подпухнали зърна което кара гърдите ми да изглеждат зле, когато настръхнат изглеждат нормално, но после всичко се повтаря.Преди година ходих на лекар обясниха ми че нивата на хормоните ми е нормален и че не е гинекомастия въпреки че така изглежда.Висок съм 185 см и тежа 87-8 кг сега съм качил по празниците но не е проблема в мазнините.Имах период в които тежах 69 кг на същата височина и пак го имаще този проблем.Лекарите казаха че с пубертета ще мине, но като човек който тренира 5 пъти в седмицата внимава какво яде и приема добавки ми се иска да изглеждам по-добре...Ако има някои които знае какво мога да направя със този проблем ще му бъда много благодарен :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.01.14 18:54.
11.01.14
21:17
Изчисти и всичко ще е 6.
Привет! Имаш ли представа какви са били стойностите на хормоните , кои хормони са ти изследвани и кога точно?
Какъв лекар си посетил?
Нямам спомен но ми обясниха че проблема е в пубертета и че с него ще отмине а за хормоните и бясниха че са в норма сигурно за тестостерон и естроген са говорили
Ако са били само тези двата - това не е достатъчно.
1. Трябва да се прецени дали изобщо има гинекомастия или не.
2. Необходими са изследвания както по отношение на функцията на бъбреците и черния дроб, така и хормонални изследвания,които включват минимум 4-5 хормона.
Ако искаш напиши лично съобщение за повече подробности.