13.01.14
18:45
От 23 декември 2013г. започнах да се опитвам да огранича количеството храна, която приемам и да се заема по-активно със спорт(знам, че датата е крайно неподходяща, но сметнах, че това е по-добрият вариант от преяждане по празниците и диета, която започва винаги от следващия ден). В момента, в който започнах бях 68кг., а съм висока 163 см. Имам желание да сваля около 10 кг. Сега тренирам 2 дни и 1 ден почивам. Имам фитнес инструктор, с който в момента правим кръгови тренировки. 1 ден долна част на тялото, следващия ден горна част. 1 ден почивам и следващата тренировка е кардио. За изтеклите 20-тина дни съм свалила 3 кг. Хранителния ми режим е главно от пилешко месо със зелена салата по 3 пъти на ден и закуска от овесени палачинки в тренировъчните дни + ориз и протеин след тренировката.
Темата беше редактирана от Милена Димова на 13.01.14 18:46.
13.01.14
21:23
Гледай да се придържаш към здравословно сваляне на килограмите, за да не се стресира организма от рязката промяна на теглото за кратко време. Имаш ли изчислен калориен баланс, колко калории г-д приемаш дневно?
16.01.14
01:14
Изчислен ми е калорииния баланс и спрямо него ми е изготвена диета, която включва както казах овесени палачинки за закуска, и чисто пилешко месо с някакъв вид зелена салата 3 пъти на ден, а в тренировъчните дни след тренировка 70гр ориз и протейнов шейк. Калориите на ден са около 1300.
Мнението беше редактирано от Милена Димова на 16.01.14 01:15.